|
Szukam tanich i oryginalnych perfum,nie na firme |
Szukam tanich i oryginalnych perfum,nie na firme
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Poszukuje hurtownika lub osobę prywatną od której będę mógł brac tanie perfumy i kosmetyki,jestem osobą prywatną.Z fakturą wat lub paragonem kom 788-408-888
i ja dołącze sie do pytania.
perfumeria pl
witam ja posiadam tanie perfumy z fakturą
O ile się nie myle był już podobny temat, i Pan o nicku mariusz1971 sprzedawał sprowadzane perfumy, napewno tansze niż na allegro.
ja mam po cenie hurtowej wiec taniej niz na allegro
Możliwości jest wiele... można rejestrować sie w firmach jako osoba prywatna otrzymywać ceny hurtowe i działać jako osoba prywatna, zawsze jednak do "pewnego momentu" (wielkość rocznych obrotów), są to zwykle firmy z grupy biznesowej (polskie i zagraniczne) NM /ML - Network Marketig - Marketing Sieciowy, często kosmetyki , biżuteria lub artykuły codziennego użytku. W ten sposób można rozszerzać swoja ofertę, równocześnie nie tracąc z pola widzenia swoich potrzeb. Oferują różny "start", wkład finansowy, w ciągu miesiąca lub roku. Zawsze trzeba sie kierować swoimi potrzebami i możliwościami oraz zmysłem do interesów. Jestem wstanie zaoferować informacje i wejścia oraz kontakty. Pozdrawiam
Jakie to są kontakty i ile warte? 788-408-888
"Jakie to są kontakty i ile warte?"... dla mnie natomiast jest ciekawe,czemu dwa niki maja ten sam numer tel. i zadają pytanie oraz odpowiadają na nie... Cena za informacje (na jakich warunkach) nie jest wyznaczona, ktoś wchodzi lub tez nie. Natomiast kontakty i/lub rady są tematem dodatkowym już po wejściu/rejestracji- bezpłatnie- zależy jednak od chęci z jednej strony,a dobrej woli z drugiej. Miłego wieczoru - Pozdrawiam
Wchodze
Witam zapraszam na fmgrouppolska<krrrrr>fm-world<krrrrrr>org
Tanie to znaczy ile ? ja jestem praktycznie codziennie w sklepie bezcłowym a tam perfumy są tańsze niż w perfumeriach ok 40 % napisz co Cię interesuje może akurat...
Poszukuje oryginalnych perfum, testetrow,
nie szukam zamiennikow Piszcie:) Jestem z podlaskiego
Polecam Allegro, ponieważ hurtownie mają ceny 20-40% większe niż zwykli handlowcy na allegro.
Zainteresowanych zapraszma na prv przesle liste dostepnych zapachów
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Szukam tanich i oryginalnych perfum,nie na firme": - szukam TANICH ORYGINALNYCH perfum z USA !!!!!!!!!!!!!!! - SZUKAM ORYGINALNYCH PERFUM !!! - szukam próbek oryginalnych perfum !!! - szukam dostawcy oryginalnych perfum - Szukam dostawcy oryginalnych perfum ( próbki ) 1ML,2ML
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|