|
Szukam taniego pozycjonowania oraz taniej reklamy - strona 2 |
Szukam taniego pozycjonowania oraz taniej reklamy
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Biznes Forum
‹ Biznes w Internecie
‹ Reklama w internecie
Autor
Wiadomość
zobacz na ofertę www.adseo.pl - w zasadzie wszystko sprowadza się do wyceny tego czego oczekujesz i mądrego poprowadzenia tego przez firmę pozycjonującą.
rozumiem, ze 100% podjecia decyzji zalezne jest od ceny? Tylko nie zdziw sie pozniej dlaczego nie ma efektow a strona spada lub wylatuje w kosmos ; )
nie ma pozycjonowania za 9,99zl : ) pozycjonowanie ma byc skuteczne i przynosic zyski a nie ma byc (tylko) tanie.
#jesli szukasz reklamy to napisz podaj co chcesz zareklamowac , a moze wrzuce reklame na moja strone jak sie dogadamy daj znac na priv
Jeżeli masz do dyspozycji 200zł napisz na pw, płacisz połowę przed a drugą dopiero gdy osiągnę efekt. Promocję w onet.pl mam za pół darmo m.in. 1000 wyświetleń bannera za 20zł (0zł mojej prowizji na zawsze). Jeżeli chodzi o dobrą promocję to warto pisać na forach i blogach
Możesz zainwestować w promocję strony w serwisach web 2.0 (tj. blogi, fora internetowe) . Koszt kampani niewielki a skuteczność dosyć wysoka. Jeśli jesteś zainteresowany priv.
Tanie pozycjonowanie jest na zakupach grupowych, ale czy będzie to pozycjonowanie na wysokim poziomie, to już gwarancji dać nie mogę.
http://www.znizkomania.pl/pokaz_oferte, ... 49-zl.html
Witam. Zajmuje się promowaniem stron przez massmailing. Jak dla mnie najskuteczniejsza forma reklamy, sam się tak reklamuję od bardzo długiego czasu. Mam wielu stałych, zadowolonych klientów. Mogę Ci pomóc, napisz na prv.
Widziałem już oferty 200 zł zamiast 6800 O_o Doznałem dysonansu poznawczego patrząc na tą gigantyczną obniżkę ceny ;P I konieczny dostęp do serwera oraz optymalizacja strony. Co to może być? Obstawiam wrzucenie do stopki klienta linków do innych klientów i podczepienie pod SWL-a (system wymiany linków) i biznes się kula ;) sprzedało się prawie 300 ofert
proponuje obsługę kampanii AdWords (kampania linków sponsorowanych)
Przede wszystkim "pozycjonowanie" i "tanio" się nie łączą.
Wyszukiwarki są największym dostarczycielem ruchu więc musi być drogo jeśli efekt ma być długotrwały i uzyskany legalnymi metodami. @hardcoreman666 Nie mieszaj koledze w głownie. Massmailing to w chwili obecnej najmniej skuteczna forma reklamy... co więcej przez wielu taka forma jest uważana jako anty-reklama. @Zbigniew Grabowski Może być tak jak mówisz. Z drugiej strony być może potrzebują dostępu by naprawdę zoptymalizować stronę ;-)? Wdrażają przyjazne linki, zmieniają strukturę tagów, dodają mapy odsyłaczy itd za 99 PLN .... chyba jednak to ty masz racje ;-)
Fakt, jeśli chodzi o pozycjonowanie z serwisów zakupów grupowych, to firmy, które oferują tego typu promocje stawiają raczej na zwiększenie swojej rozpoznawalności, niż jakość, więc suma sumarum, pomimo niskich kosztów chyba raczej nie warto.
Z drugiej strony najdroższe firmy wcale nie muszą być najlepsze, o czym przekonaliśmy się od naszych obecnych klientów, którzy na takich usługach również się zawiedli.
Cena pozycjonowania zależy w głównej mierze od ilości fraz kluczowych oraz ich konkurencyjności - napisz do kilku firm z pytaniem o wycenę pozycjonowania. Profesjonalne agencje interaktywne zaproponują ci wstępny audyt oraz dopasują metodę rozliczania się do Twoich możliwości - wtedy wybierzesz sobie najlepszą która się podejmie pracy z Twoją stroną.
Tak z doświadczenia lepiej dzwonić niż wymieniać korespondencję meilową - z rozmowy łatwo wywnioskować czy rozmawiasz ze socjalistami czy małymi spamerkami.
Możesz rozwinąć ten temat :>?
hehe...."specjalistami" miało być ;) Tak to właśnie jest jak człowiek myśli o kilku rzeczach naraz jak pisze
Ok bo już się zaczynałem bać .. ;-)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Szukam taniego pozycjonowania oraz taniej reklamy - strona 2": - Szukam taniego pozycjonowania. - Radio na temat pozycjonowania i reklamy internetowej. - Szukasz bardzo taniej reklamy? - Jesli szukasz taniej i dobrej reklamy ! - Jesli szukasz bardzo taniej reklamy dla firmy!!!
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
|
|