Witam
Posiadam działkę o powierzchni 3 tys m2 na wylocie z warszawy dokładnie w aninie przy ul. Bronisława Checha 104. Obecnie jest tam smażalnia ryb którą komuś wynajmuje. Działka jest budowlana a wokół rozpościera się Mazowiecki Park Krajobrazowy. Działka posiada wszystkie media oprócz gazu. Jest to jedyna działka w Parku przy trasie szybkiego ruchu. Dwa lata temu ruszyłem tam plenerowy klub Forest Beach Bar z cyklami imprez technicznych Forest Beach Party z udziałem znanych djów z warszawy. Posiadam koncesje, na terenie powstała plaża stworzona z 120 ton piasku wiślanego, parkiet do tańczenia didżejka, palmy, oświetlenie, wiata z barem miejsce siedzące dla ok 150 osób. Imprezy odbywały się w weekendy i przyciągały 200-350 osób.
Poszukuję osób z pomysłami i gotówką do rozbudowania imprezowni, dodam że dookoła niema żadnych imprezowni. Nie było żadnych awantur, jedyny problem to pogoda ale mam pomysł na zadaszenie. Na pierwszej imprezie pojawiło się RMF FM i Superstacja, mieliśmy najwięcej osób tego dnia na facebooku które tego dnia zadeklarowały chęć przybycia na impreze bo ponad 600 przyszło blisko 400 przy opłacie 10 zł, kobiety gratis. W tym roku jest Euro więc gości nie zabraknie.
Działka jest naprawdę w bardzo atrakcyjnym miejscu więc jeśli ktoś posiada jakieś pomysły... chętnie nawiąże współpracę.