Szukam wspólnika do spółki - gwarantowany zysk 30% rocznie.
Minimalny wkład 200 tysięcy złotych.
Zainteresowanych proszę o kontakt na priv.
|
Szukam wspólnika - gwarantowany zysk 30 % |
|
Strona główna forum
‹ Ogłoszenia
‹ Szukam, poszukuję
‹ Szukam wspólnika
Autor
Wiadomość
Szukam wspólnika do spółki - gwarantowany zysk 30% rocznie.
Minimalny wkład 200 tysięcy złotych. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv.
Witam.
Jestem zainteresowany ofertą prosze o kontakt 516917369. Pozdrawiam.
prosze o podanie dodatkowych szczegoluw.
ogolnie jestem zainteresowany Norbert
Jeśli jeszcze aktualne proszę o info na PW.
zawsze mnie fasynowało to ze ktos daje takie ogłoszenie i jest na to odzew nie jest wazna branza , bo nie jest podana a sa chetni działać w czyms o czym byc moze nie maja pojecia nie jest wazna lokalizacja spółki , moze to byc kosmodrom Bajkonur na stepach kirgistanu czy innego stanu Kałymy a chetni są nie jest wreszcie wazne czy wkład mozna wnieśc aportem , w postaci weksala czy tez wkładu w postaci wartosci intelektualnej a chętni są i teraz rodzi się pytanie ( logiczne i wcale nie napastliwe - ziejące jadem ) czy to jest powazna oferta ? czy to sa powazne odpowiedzi ? są to oczywiscie pytania retoryczne ale moze sie doczekamy na odpowiedz ? mejbi jes , mejbi noł
Mnie zawsze fascynuje taka sprawa - ogłoszeniodawca wyraźnie pisze "ZAINTERESOWANYCH PROSZĘ O KONTAKT NA PRIV" a ludzie na to: "Jestem zainteresowany, odezwij się na priv" :) Albo podają swój tel, żeby zadzwonić :)
Tak ciężko jest napisać na PW to samo, co w wątku, czy może ludzie chcą zgrywać takich wielkich biznesmenów, że to do nich trzeba dzwonić ;) A może kuleje umiejętność czytania ze zrozumieniem.
a po co powtarzać na pw to samo co było na forum ? człowiek który ma na wyłozenie minimum 200 000zł to chyba juz moze
ale najciekawsze to to ze ogłoszeniodawczyni nie było na forum od 3 miesiecy napisała jeden post pewnie juz nigdzy jej nie bedzie jaki sens dawać odpowiedz ?
|
|