|
Szukam wspolnika lub pomocy prawnejz dofinansowaniami GDANSK |
Szukam wspolnika lub pomocy prawnejz dofinansowaniami GDANSK
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam nazywam sie Kuba mam 18 lat jestem bezrobotny,mam bardzo fajny pomysl i jestem pewny ze skuteczny ktory przynosic bedzie zyski,chcialbym otworzyc wlasny biznes chodzi o Bilard + Wirtualne kregle (Moj pomysl) + Mini bar (piwo,drinki itp) chodzi o miejsce gdzie przesiadywala by mlodziez na tym sa najleprze pieniadze.(Koszt inwestycji okolo 50-80tys).Jakie sa realne szanse na dofinansowania ?? Bo widze ze sa rozne dotacje z Ue,Rp,Po,Up Zatrudnial bym 2-3 osoby Nie mam zrobionego dokladnego biznesplanu ani zadnych kosztorysow itp.Narazie chodzi mnie o realne szanse na dofinansowania.Dlatego bardzo prosze o pomoc osoby ktore maja w tym juz doswiadczenie i moga cos doradzic lub Osoby zainteresowane wejsciem w spolke :) i mogace wylozyc czesc pieniedzy.Pozdrawiam Kuba
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Szukam wspolnika lub pomocy prawnejz dofinansowaniami GDANSK": - szukam wspolnika albo pomysl ( do oceny i pomocy) - Gdańsk, okolice, ale nie tylko, poszukuję wspólnika... - [Gdańsk 16 lat] Szukam pracy - [Gdańsk 16 lat] Szukam pracy - Szukam Inwestora Gdansk
• Strona 1 z 1
|
|