witam
maxxer, wlasnie szukam kogos takiego jak Ty, branza spozywcza a konkretnie miody naturalne na duza skale
jesli zainteresowany czekam na odp, najlepiej na mail
pozdr
|
Szukam wspolpracy! |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
witam
maxxer, wlasnie szukam kogos takiego jak Ty, branza spozywcza a konkretnie miody naturalne na duza skale jesli zainteresowany czekam na odp, najlepiej na mail pozdr
Witam!Dzialam w branży budowlanej.Szukam osób(w Niemczech)z kontaktami!!!!!
Pozdrawiam zajrzyj na strone http://www.isomax.com.pl poszukuje partnerów w niemczech czechach i gdziekolwiek potrafisz dotrzec zajmuje sie budownicwem z wykorzystaniem energii odnawialnej.. w tamtych krajach jest szał polacy jakos słabo.. znam osobiscie osoby które maja licencje na niem cy czechy i słowacje, moge cie skontaktowac roboty po pachy..rafał lisowicz 516981034 w czechach mam przyjaciela co stawia domy z bali słomianych..no moze nie dosłownie chcesz wspólpracowac z nami lub z Nim..jego niemiecka strona to http://www.baualternative.de to polak emigrant
Ja mogę zaoferować sprzedaż środków czytsoci.
Jeśli kogoś interesuje inport z Canady (elektronika - głównie laptopy) prosze odwiedzic moją strone http://www.logilink.pl tam są wszytkie informacje. Zajmujemy się inportem na zamówienie laptopów i akcesorii. Ceny do negocjacji. Laptopy z legalnych źródeł - większośc na gwarancji międzynarodowej.
Pozdrawiam Tomek
Witam.
Ja mam do zaoferowania wykonanie schodów z drewna do domków jednorodzinnych. Wykonanie we własnej stolarni oraz profesjonalny montaż. Zainteresowanych prosze o kontakt na adres dj1982@o2.pl. Odpisuje tylko na poważne oferty współpracy.
A może metale oferuje metale i szukam metali kolorowych żadkich a także żelazostopów
arek - potrzebuję info o jakiejś literaturze na temat metalurgii. Takie kompendium wiedzy ale napisane językiem w miarę przystępnym dla humanisty. Pozdrawiam
WITAM.MIESZKAM W UK ICHCIALBYM DOWIEDZIEC SIE CZEGOS WIECEJ.POZDRAWIAM KAMELEON 74
Szukam osoby mieszkajacej w niemczech , która znajdzie mi kontakt z jakimś sklepem z rękodziełem,sztuką ,biżuterią lub czymś podobnym .
Posiadam sklep internetowy na recznedzieło.pl wszystko co jest w tym sklepie( oraz inne -zegary, ozdoby ) możemy wytwarzac i wysyłać do niemiec . Pozdrawiam !
A ja szukam zbut d;la kogoś na brykiety z torfu,choć może niedługo i na stal itp, z rosji i może nie tylko.
Moze byłbys zainteresowny kompletami kapci tzn. jeden duzy ozdobny , wielokolorowy a w nim 5 par w róznych rozmiarach i kolorach. Duza gama kolorystyczna i wzornictwo, poza tym wysoka jakosc wykonania.
Druga branza to antaby drzwiowe aluminiowe malowane proszkowo, ze stali nierdzewnej szczotkowanej ,polerowanej. Jesli interesowałaby Cie która z tych branz wyslę zdjęcia. anula2008@interia.pl
Witam,jeżeli jest Pan zainteresowany ozdobami wielkanocnymi du że ilości,kuchenne akcesoria,latarki,scyzoryki,odzież,ręczniki,szlafroki,skarpety i wiele innych rzeczy to polecam się.pozdrawiam
JA poszukuje kontaktów na magazyny z wystakami rowery, kosiarki,sprzęt, AGD. Mogę wzamian dowozic ekologiczne wędliny.
witam
jestem importerem sprzętu komputerowego ,poszukuję taniego poleasingowego sprzętu ,może coś tam w niemczech się znajdzie ,jak dotąd importowalem z holandii . jakby co to można dać znać na maila eurokomputery@telvinet.pl Pozdrawiam
|
|