|
Szukam wspolpracy! |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
czesc a odziez z Indonezji od producenta ,markowe i nie,według wzoru klienta-ilosci hurtowe czy byłbys zainteresowany napisz na maila pozdrawiam Marzena marz11@op.pl
Witam jestem zainteresowany sprowadzanie Telefon komorkowych kompoterow najlepiej Laptopy oraz innej elektorniki głownie zalezy mi na te;efon komorkowych poniewaz otwieram komis z telefonami komorkowymi prosze o odpowiedz Pozdrawiam czako20@o2.pl
Witam serdecznie,
A może interesuje Pana współprca z firmą produkującą opakowania z tworzyw sztucznych. Nasze produkty produkowanie są z wysokiej jakości surowca przyjaznego dla środowiska. Pozdrawiam
Witam,
Poszukujemy odbiorców na rękodzieło artystyczne - wyroby z platerowane srebrem http://www.stepkowski.info
witam mieszkam w stanach. pruboje nawiazac kontakt z kimkolwiek kto by byl zainteresowany wspolpraca. jestem w stanie znalesc albo przynajmniej postarac sie znalesc roznych towarow w cenach hurtowych i ponizej hurtowych i wyslac je do polski za odpowiednia oplata.
Polski Kolagen Naturalny -jeżeli jest Pan zainteresowany tym produktem - prosze o kontakt na priv.
Pozdrawiam.
mogę zaoferowac ogrodzenia metalowe (najlepiej duże ilości, konkretnego modelu), produkuje również różne wyroby metalowe (zawiasy,haki, wycieraczki ocynkowane, malowane) mój email bakukamil(małpa)wp(kropka)pl
Jesteśmy producentem odzieży dziecięcej od 0 do 5 lat. Poszukujemy odbiorców detalicznych i hurtowych w Niemczech. Jeżeli jest Pan zainteresowany współpracą, proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam.
|
|