|
Szukasz pomysłu na firmę? Sprawdź ten. |
|
Strona główna forum
‹ Ogłoszenia
‹ Biznes oferty
Autor
Wiadomość
Szukasz pomysłu na firmę? Mogę ci pomóc. Sprzedam swój własny od 3 lat działający biznes w Warszawie przynoszący stały zysk w właścicielowi w wysokości 9000brutto/msc.Wszystko udokumentowane. Jest to firma świadcząca usługi noclegowe Bed&Breakfast w Warszawie. Przejmując ode mnie ten interes zyskujesz również miejsce zamieszkania w kosztach firmy (sic! a więc ogromna część zarobku można przeznaczyć na oszczędności). Biznes najlepszy albo dla młodej Pary albo dla ludzi Starszych którzy już nie mają dzieci. My własnie z powodu narodzin dziecka musimy zrezygnowac z niego. Chętnie podzielimy się naszą wiedzą na temat dalszego rozwoju biznesu ( razem również posiadaliśmy kilka apartamentów w centrum które również wynajmowaliśmy na krótkie terminy. Know how i wszelka pomoc w cenie. Cena zawiera głównie wyposażenie, podpisanie od nowa z wałścicielami umowy najmu, pomoc w znalezieniu się w tym biznesie etc. Jest oferta poważna i tylko takie osoby prosimy o kontakt. Cena jest uczciwa i znakomita jej większość to są rzeczy materialne które przejdą na własność kupującego, jak również strona internetowa, kanały reklamy itd. Jeśli więc interesowałoby cię prowadzenie małego Pensjonatu w Warszawie wraz z zamieszkaniem i możliwość dalszego rozwijania (możemy poradzić jak) to prosimy o kontakt - udzielimy wszelkich dodatkowych informacji pod numerem telefonu 790 220 901. Cena odstępnego 35000pln.
Witam,
jestem zainteresowany, tylko jestem ciekaw gdzie jest haczyk, skoro zysk miesieczny wynosi 9k PLN to po co pozbywa sie takiego biznesu, nie lepiej komus zaplacic jakas pensje i niech dalej pilnuje tego interesu ?
Zadzwoń, wpadnij, obejrzyj. Podam ci adres strony. Haczyka nie ma a jest to rodzaj biznesu tzw. hospitality, sukces którego polega na tym że dbasz o to co i jak robisz. Jak kogoś zatrudnisz w takim nieduzym miejscu to musisz go kontrolować bo po pierwsze nie będzie się specjalnie starał a po drugie będzie robił wałki. My chcemy się pozatym wybrać z naszym małym dzieckiem dookoła świata na jakiś rok i to jest kolejną przeszkodą. Ponadto jak już wspomniałem większość wskazanej ceny to cena wyposażenia którego nie specjalnie mamy gdzie przetrzymać indziej. Ale chętnie odpowiem również na wszelkie inne pytania.
Bardzo prosze o stornke internetowa tego pensjonatu. Pozdrawiam
Witam! Jeśłi to nadal aktualne, to również jestem zainteresowany i poprosiłbym o przesłanie adresu strony internetowej. Dodatkowo chciałbym się dowiedziec ile wynosi miesięczny czynsz? Dziękuję i pozdrawiam!
Ja tez poproszę o jakieś bliższe informacje na priv.
Witam! Jeśli to nadal aktualne, to również jestem zainteresowany i poprosiłbym o przesłanie adresu strony internetowej. Dodatkowo chciałbym się dowiedzieć ile wynosi miesięczny czynsz? Dziękuję i pozdrawiam!
|
|