|
Szwecja ) Przyjme wspolnika na udzialy 49% |
Szwecja ) Przyjme wspolnika na udzialy 49%
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Ogłoszenia
‹ Oferty Nieruchomości
Autor
Wiadomość
Nowo wybudowany pensjonat w Szwecji działający przyjmie wspólnika na 49% udziałów ekskluzywna willa jakuzzi,sauna idealnie nadaje się na gabinet ginekologiczny stomatologiczny,dozwolona w Szwecji aborcj.lub całość sprzedam cena za całość trzysta tysięcy euro. własność hipoteczna,blisko granicy Norweskiej,inne możliwości przyjmę .Su sana. kontakt..e-post i telefon na PW Susana
Hej Susana !
Ett intressant ämne. Vilka stora stad är nära huset. Hur många rum finns det ? MVH Ann Britt
Hejsan Ann Britt !
Den närmaste staden är Karlstad och Arvika,Sunne Det finns 6 rum och ytterligare 6 är under uppbyggnad Vi är på den polska forumet skriva på polska. MVH Susana
Hej Susana .
Dziekuje za odpowiedz na moje pytania, oczywiście piszmy po polsku bo jestesmy na polskim forum , nie kazdemu sie to moze podobac ze piszemy w innym jezyku . Prosilabym cie o przyslanie wiecej informacji jak i zdjec na pw . znam te strony Szwecji poniewaz czesto jeżdżę do Oslo tamtymi trasami przez Karlstad ,Arvika ,Charlottenberg sa to piekne tereny obfite w lasy ,czyste powietrze i duza ilosc jezior . z tego co wiem to jest tam duza ilosc campingow miedzynarodowych , wiekszosc norwegow posiada tam domy letniskowe . uwazam ze w dobrym miejscu jest umiejscowiony ten pensjonat . napisz ile bedzie kosztowal jeden procent w twoim pensjonacie mi na pw. bedziemy w kontakcie na pw jesli przejrze nadeslane zdjecia .
Dzięki za zainteresowanie się moja oferta, oczywiście ze ten teren co wymieniłaś jest szlakiem turystyki międzynarodowej , duże ilości turystów z Norwegi zasilają większość budżetu wszystkich tam usytuowanych campingów jak i moteli czy hoteli,ale nie tylko Norwedzy , duże ilości Duńskich ,czy Niemieckich turystów,tez wybrały te okolice jako swoje Semestertiid,)czas na swoje wakacje) myślę ze przyjeżdżając tu ze względu na otaczające okolice ,jak i pasje sportów zimowych ,ok. przesłałam ci te zdjęcia jak i informacje co do dalszych moich planów ,wiec być może będzie to ziszczone przedsięwzięcia.MVH Susana
Moja oferta przyjmę wspólnika na 49% udziałów jest już nieaktualna , spółka jest już połączona z innymi udziałowcami w branży turystycznej,pozdrawiam Susana..
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Szwecja ) Przyjme wspolnika na udzialy 49%": - wspólnika inwestora.Domy Szwecja.Time share.wynajm. - przyjmę wspólnika - Przyjmę wspòlnika do niemieckiej spòłki z . o. o. - Przyjmę wspólnika do działajacego zakładu - wydzierżawię/ przyjme wspólnika -mam dużą działke w górach
• Strona 1 z 1
|
|