taxi motocyklowe jak myślicie poszło by to w zakorkowanych miastach ?
nie mam konkretnych planów ale kto wie
|
TAKSÓWKA MOTOCYKLOWA |
TAKSÓWKA MOTOCYKLOWA
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
taxi motocyklowe jak myślicie poszło by to w zakorkowanych miastach ?
nie mam konkretnych planów ale kto wie
1. bagaż
2. komfort 3. bezpieczeństwo
dzięki za konkrety
pozdrawiam
4.sezonowosc
Wiele osób boi się motocykli i zapewne nigdy nie zaryzykowałaby takiej taxi.
A motocykl z bocznym koszem?
nie ominiesz tym korkow.
jestes jak zwykle taxi tyle, ze bez dachu i z mniejsza pojemnoscia bagazowa :)
no chyba, że ktoś umie jeździć z przechyłem na jedno koło ;-)
I ograniczonym do góra 3 pór roku przy dobrym układzie. A gdy będzie źle tak jak w zeszłym roku dużo deszczowych dni to mocno wątpliwe byś wyszedł nawet na 0 z tych kursów. Poza tym wiele osób jednak boi się jednośladów z silnikiem.
akurat jesteście w błedzie. kiedys w tv pokazywali goscia ktory świadczy takie usługi chyba w warszawie :)
KIEDYŚ?????!!!! A tak dokładnie to kiedy i co on teraz robi? Żadna sztuka otworzyć coś na chwilę i zareklamować się w mediach. Sztuka prowadzić firmę długi czas. A ten biznes jest w naszym kraju trudny z w/w powodów. Gdyby było inaczej już by to dawno było. Motocykl nie jest u nas pojazdem nieznanym i któryś jego miłośnik dawno by takie taxi już prowadził.
nie ma szans na taki interes
Moim zdaniem można spróbować, ale na dziko - bez zezwoleń, taksometru, kasy fis. itd...
Czy to prima aprilisowy żart ? Przy tak ryzykownej sprawie jazda motorem z pasażerem na dziko ? W razie wypadku, nawet nie zawinionego przez motocyklistę, a w którym ucierpi lub nie daj boże zginie pasażer, to pasażer lub jego rodzina pozwać mogą takiego szofera na tak zawrotne sumy, że będą je spłacały nawet jego wnuki.
Chyba że trafią 6 w lotka i zostanie im się na "flaszkę" ;)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "TAKSÓWKA MOTOCYKLOWA": - WYPOŻYCZALNIA MOTOCYKLOWA - WYPOZYCZALNIA MOTOCYKLOWA - Poszukuje Wspólnika do handlu odzieżą motocyklową - Taksówka - Części do skuterów, oraz odzież motocyklowa szukam firm !
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|