|
Talent, który nie wiem jak wykorzystać |
Talent, który nie wiem jak wykorzystać
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam, mam pewien problem. Mam talent do wymyślania reklam, zabawnych historyjek, wierszyków okolicznościowych, rymowanek. Mam super pomysły na prawdziwe konkretne reklamy w tv i w opinii ludzi którym to przedstawiam są naprawdę niezłe. Umiem wykorzystywać gierki słowne np. mój znajomy pracuje w firmie Rabat Pomorze, zajmującej się handlem spożywką. Od razu jak zobaczyłem napis na samochodzie, przyszło mi do głowy hasło: Masz problemy z cenami? - nie martw sie RABAT POMORZE... Niezaleznie czy są to firmy na miare NIKE, czy małe przedsiębiorstwa np zajmujące sie handlem ziemią do kwiatków, zawsze coś wymyśle. Problem w tym że nie mam pojęcia jak przełożyć to na biznes. Kończe studia z zakresu ochrony środowiska i nie mam już w życiu czasu na pójście na inne studia, dlatego praca w agencjach reklamowych bez portfolio nie jest raczej możliwa. W ogóle nie mam srodków na otworzenie jakiegos poważnego biznesu, więc nie wiem co mam robić, a wieże że w tym mógłbym się sprawdzić. Ma ktoś jakiś pomysł, ewentualnie wie jak to można wykorzystać. Dodam że mam ciekawy głos który świetnie się nagrywa i brzmi. Tak czy siak nie wiem co z tym zrobić. Pozdrawiam forumowiczów.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Talent, który nie wiem jak wykorzystać": - jak wykorzystać talent plastyczny?? - mam lokal ale nie wiem jak go wykorzystać - Mam 3 pomysły na biznes i nie wiem który będzie najlepszy - Który program, który punkt przy zakładaniu nowej DG - Zainwestuje w talent
• Strona 1 z 1
|
|