|
Tally Weijl |
Tally Weijl
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Franchising, franczyza
Autor
Wiadomość
ta wciąż mało znana marka (jest właściwie tylko w największych miastach), która ma kilka sklepów w sytemie franczyzy. znam ich ogólne warunki, ale czy jest tu może ktoś kto prowadzi ich sklep i zechciałby się podzielić ogólnymi wnioskami/doświadczeniami co do tej marki i jej popularności zwłaszcza w średniej wielkości miastach (ok. 200 tys. ludzi, centralna Polska)
może i doświadczenia nie mam,ale w gadńsku jest tylko jeden taki sklep,i powiem ci szczerze,że mają moze i nie tanie ubrania ale kocham ten sklep,klimat i te ciuchy,nigdzie indziej się nie ubieram,orsay w porównaniu do nich jest malutki-jesli chodzi o rozmiarówkę-polecam :)
Kochani, skoro nikt nie jest w stanie na żadnym forum udzielić mi informacji o firmie Gatnos, (przez co powoli zaczynam wątpić w jej realne istnienie;)) to może coś o marce w temacie. Mają pakiet franczyzowy?! Jesli tak to na jakich warunkach? Bo w necie informacji nie mogę znaleźć :)
Pozdrawiam, Ewelina
Polska wersja ich strony to jakiś żart. Praktycznie przekierowanie na angielską. Pozostaje chyba napisać do nich po angielsku i zapytać.
Już się orientowałam. Mają trochę drogo bo licencja to 70 tys plus koszty zatowarowania. Mnie bardziej i interesuje towar w depozycie. Może jednak ktoś prowadzi ten sklep na zasadzie franczyzy i może mi doradzić czy warto w nich inwestowac?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Tally Weijl":
• Strona 1 z 1
|
|