Jak ktoś ma wiecej ciuchów mozna uzgodnić jakąś cene "skupu" jak klient ma pojedyńcze ciuchy i wygórowane wymagania cenowe można przjać w "komis" z jego ceną i uzgodnić np 10 czy 15 % prowizji od sprzedaży
pozdrawiam
|
Tania, markowa odziez dziecieca |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Jak ktoś ma wiecej ciuchów mozna uzgodnić jakąś cene "skupu" jak klient ma pojedyńcze ciuchy i wygórowane wymagania cenowe można przjać w "komis" z jego ceną i uzgodnić np 10 czy 15 % prowizji od sprzedaży
pozdrawiam
witam!
nad identyczną inwestycja zastanawiam się od kilku miesięcy,jednakze mieszkajac w anglii mam bezposredni dostep do "dystrybutorów" interesujacego nas produktu czyli rodziców,którzy za grosze sprzedaja worki ciuchów po swoich pociechach.teraz nasuwa mi sie nastepujące pytanie, jak rozliczyc sie w naszym kraju z nabytego towaru?wiadomo ze nikt mi na to faktury nie wystawi...jak wyglada sprawa podatku,cła?Myślałam takze o rozszerzenie oferty o zabawki,krzesełka,wózki,chodziki itp oczywiscie wszystko w idealnym stanie.Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi .Czy wogóle jest to mozliwe?
wiem że minęło trochę czasu ale chciałam zapytać czy otworzyłaś ten interes?
pozdrawiam
Twoj pomysl jest swietny ale kompletnie nie realny
gdzie bedziesz prac prasowac rozwieszac pranie czasochlone i zawyza koszty robota + proszki plyny do prania prad woda hurtownie odziezy uzywanej o tym mozna poczytac duzo na forum jest duzo hurtowni jedna lepsza od drugiej tylko ze wlasciciele hurtowni czesto maja wlasne sklepy i to co lepsze zawsze trafia wlasnie tam sort jest drogi a tak czy ianczej polowa do wyrzucenia niesort tez mnustwo odpadow jak wszyscy wiedza bardzo dobrze sprzedaje sie odziez uzywana rowniez na allegro mozna osiagnac niezle sumy ale tylko za markowe ciuchy sa hurtownie zagranica niezle ale nikt Ci kontaktow nie sprzeda skad bierze sie odziez np w angli zbiorka szkolna i door to door tu sa najlepsze rzeczy reszta bhf kontenerowa dodatkowo w czasie kontoroli musisz miec zaswiadcenia dla ochrony srodowiska :-) zarobic mozna niezle ale trzeba miec dobry towar
jezeli jest ktos zainteresowany zapraszam do wspolpracy
importuje markowe ubrania dla dzieci nowe oryginalne z metkami disneya bob budowniczy thomas witch i inne bajki rowniez na zamowienia nest aktualna kolekcja bardzo dobrze sie sprzedaja rowniez na allegro bardzo atrakcyjne ceny zaintersowanych prosze o kontakt odziezdziecieca@gazeta.pl
|
|