|
TANIA ODZIEŻ |
TANIA ODZIEŻ
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam. Co myślicie o otworzeniu sklepu z tanią odzieżą. Moje miasto ma trochę ponad 30tyś mieszkańców. Znalazłem kilka hurtowni które importują ciuchy z Anglii. I jeszcze jedno, jaki towar lepiej brać: segregowany w Anglii czy w ciemno nie segregowany.
Sens takiego przedsięwzięcia zalezy chyba od konkurencji w Twoim mieście, a więc od ilości takich sklepów...
Hej, i jak tam biznes z tanią odzieżą? Już zaczął istnieć? Ja jestem z Gdańska i też myślę o takim pomyśle. Czy to byłoby zbyt duże nadużycie jeśli podrzuciłbyśmi jakiś adres do hurtowni? Pozdrawiam i życzę sukcesów!
Witam!
Jestem hurtownikiem odzieży używanej (zaopatruję punkty detaliczne jak i hurtowe). Aktualnie w ofercie posiadam : -odzież damską - -:- męską - -:- dziecięcą - obuwie - zabawki -asortyment domowy (pościel,firanki,ręczniki ) -torebki i paski -transport towaru jest bezpłatny !!! Proszę o kontakt telefoniczny na nr 0-791-666-565
Witam.
Nosze sie z zamiarem otwarcia dzialalnosci z odzieza ( nie koniecznie musza to byc ubrania) wstepnie myslalem o taniej z Chin.Nadmienie ze mieszkam w Warszawie ale tego asortymentu jest bardzo duzo.Dlatego moze warto wejsc w odziez z imporu.Drozsza ale jednak jest to cos innego.Moze ktos mi cos doradzi a zarazem poda jakies namiary na hurtownie z ktorymi normalnie mozna wspolpracowac.Handel odbywac sie bedzie na targu czyli codziennie w innym miejscu. pzd.
fajnie by było gdyby ktoś podzielił się swoimi wrażeniami i osiągnięciami w tym biznesie..z tego co zauważyłem, to wszystkie posty dotyczą zamiarów a nie relacji..tym samym mam wrażenie, że albo biznesy nie wypalają, albo dawni forumowicze zapominają o tym, że kiedyś sami szukali pomysłu na biznes i wszystkich "poszukujących" mają już w d...e :-(
do kreona
całkiem niezły pomysł z eksponowaniem sie na targowiskach,niskie koszty własne itp.na pewno konieczne będzie rotowanie towarem.kilku moich klientów prowadzi podobną formę handlu odzieżą i nie narzekają.pomysł dobry.
Witam kenzo-air Jest tego towaru dosc duzo na rynku ale tak mysle,ze jednak nie wszystkich stac na bluzeczke za 60 lub wiecej.Dlatego wlasnie dodatkowo nie w sklepie tylko na targu bo koszta mniejsze.A jezeli by Ci nie sprawilo problemu aby sie dowiedziec od swoich klientow gdzie sie mozna zaopatrzec w niedrogi towar bylbym bardzo wdzieczny.Wiem,ze to zalezy jeszcze skad Masz klientow bo jak pisalem ja jestem z Wa-wy. pzd.
do kreona
napisałem co mam w ofercire handlowej.nie czytałeś ?
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|