|
Tania odzież |
Tania odzież
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
CZY KTOŚ Z FORUMOWICZÓW PROWADZI BIZNES - SKLEP Z TANIĄ ODZIEŻĄ PARTNERSKI LUB NA FRANSZYZIE W SIECI W TYGODNIOWYM SYSTEMIE SPRZEDAŻY , BO JEŚLI TAK TO CHĘTNIE BYM ZASIĘGNOŁ WIEDZY NA TEMAT TAKICH SKLEPÓW . CHODZI MI JAK NAJLEPIEJ PROWADZIĆ TAKI SKLEP , CO JEST LEPSZE WAGA CZY WYCENA , JAK Z RĘTOWNOŚCIĄ CZY W OKRESIE ROTACJI 1 SKLEP MA RACJĘ BYTU CHODZI MI O SKLEPY 100-120 M2 . JEŚLI KTOŚ MOŻE NIECH SIĘ PODZIELI INFORMACJAMI NA TEN TEMAT . I NA KONIEC MOŻE KTOŚ PROWADZI TAKI SKLEP Z CZYMŚ INNYM ( POŁĄCZONY) I CZY ZDAJE TO EGZAMIN . Z GÓRY DZIĘKI
moge pomoc z towarem ale z tego co wiem najlepeij jest byc z dobrym produktem po super cenach ale nie najtanszym tylko srdaije klasy , jak orginalne ale taniej, dobrej jakosci i modne to sie zawsze sprzedaje super. Moze by tak kurtki damskie za dwa miesaice trzeba bedzie o tym myslec na zime a mam je tanio , sa super jaosci i naprawde stzral w 10.
piotr
Mam dojscia do taniego towaru z Francji jesli jestescie zainteresowani prosze pisac
gg4807743 lub dzwonic na 0033/637157869
jesli pomoc z towarem jest aktualna to prosze o kontakt na gg8991818
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Tania odzież": - Tania odziez - TANIA ODZIEŻ - tania odziez - Tania odzież - Tania odziez z Turcji
• Strona 1 z 1
|
|