|
Tanie doładowania Pre-paid |
Tanie doładowania Pre-paid
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam. Moim pomysłem na biznes jest rozprowadzanie tanich kodów doładowujących do telefonów komórkowych "na kartę". Jedynym minusem tego jest to, że nie posiadam zdrapek, tylko same kody doładowujące uzyskiwane drogą elektroniczną. Ważnym jest że mogę sprzedawać kody z upustem od ceny minimalnej w wysokości 12%. Myślałem nad handlem na Allegro, ale myślę że mogę też rozszerzyć działalność o inne formy sprzedaży. Wiecie gdzie mogę się natknąć na dobry zbyt tego towaru i w jaki sposób go sprzedawać? Zaznaczam że cały interes jest legalny. Proszę o pomoc i pozdrawiam.
witam,
pamietaj, ze na allegro masz karty o 10% nizej od nominalu... a od 45zl musisz jeszcze odjac 4% prowizji dla allegro Pozdrawiam
jeśli na aukcji wystawiam powiedzmy 200 doładowań, oczywiście z możliwością kupna oddzielnie, to od każdego z nich muszę płacić prowizję 4%?
Tak. Jeżeli wystawisz 200 sztuk, sprzedaż 100 to allegro policzy za sprzedane. Od każdej sztuki 4%
a jakie formy sprzedaży poza allegro proponujecie?
polecam allegro bo tam mozna wielu stałych klientow sobie narobic... poza tym moze wlasnie strona z takim mini sklepikiem... potem troche rozpromowac ja w necie i gotowe... zalezy jak duzo tego masz
ilość nie stanowi problemu, mam stały dostęp do tych kodów. Zastanawiam się tylko nad sensem zakładania takiego "sklepiku internetowego". W Internecie jest mnóstwo firm, które świadczą właśnie tego typu usługi i wydaje mi się że jest się bardzo trudno przebić, żeby móc z nimi konkurować... A może zaproponować jakiemuś serwisowi współprace? Wiecie może kto mógłby nawiązać ze mną współpracę? Macie jakieś kontakty które możecie udostępnić
hmmm na a chwile w wiekszosci firm 12% upustu to nie jest juz rewelacja ale jak bys mi dal 14-15% to mogli bysmy porozmawiac;)
wszystko zależy od tego jak miałaby wyglądać ta współpraca i jakiej ilości kodów by dotyczyła. Czekam na propozycje :)
Wystawiasz fakturę/paragon?
ewentualnie fakturę
jestem zainteresowany rozpoczeciem wspoplpracy w sprzedazry doladowan prosze o kontakt
jestem zainteresowany wspolpraca prepaid gg 8077410
mam tanie doladowania prepaid, w hurcie upust 15% minimum, pisz na priv, pzdr
Skąd można brać te tanie doładowania, tak aby opłacało się je sprzedawać?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Tanie doładowania Pre-paid": - Tanie Markowe Ciuchy/Doładowania Pre paid - Doładowania Pre-paid - Doładowania!!!Pre paid - Szukam oferty na doładowania pre-paid - Szukam doładowania do telefonów pre-paid
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|