|
Tanie markowe ciuchy Niemcy |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Słyszałem , że w okolicach Berlina znajduje się jakiś duży supermarket z tanimi markowymi ciuchami. Czy ktoś wie gdzie to dokładnie się mieści. Czy zna ktoś dane do hurtowni z markowymi rzeczami w Niemczech zależy mi na tym , żeby ceny były niskie , bo prowadzę sklepy w małej miejscowości, gdzie ludność jest dość biedna. Towar może być outletowy.
jezeli jest tak jak napisałes ..ze ludnośc jest biedna... to i odziez markowa nie bedzie dobrym pomysłem...nawet jezeli bedzie to odziez..outletowa..zapewne noe bedzie tania...niestety ale jak chcesz odziez tanią pozostaje albo odziez uzywana albo poprostu odzież chinska...:(...(np .Centrum w Wólce Kosowskiej)
Źle może napisałem z Wólki Kosowskiej oczywiście biorę, chodzi mi o ceny niższe niż normalnie w markowych sklepach, ale nie zupełnie niskie.
Witam. Masz na mysli napewno Outlet Center z ciuchami Adidas, Puma itp.Jest takie cos kolo Berlina i nazywa sie B 5 Outlet Center.Znajduje sie to przy trasie B 5 jadac od Berlin-Spandau w kierunku Nauen.Jest tez zjazd z Autostrady (Berliner Ring) Berlin-Spandau. Pozdrawiam
Witam! Czy moze ktos byl w tym centrum B5! Jestescie zadowoleni z tej wyprawy a przedewszystkim czy warto sie tam wybrac? dziekuje za odpowiedzi! pozdrawiam
Witam. Zajrzyj na strone tego Centrum.Jest tam podane pare przykladow.Oto ona: http://www.b5center.de/ Pozdrawiam
dzieki! pozdrawiam
|
|