Witam .
jak w tytule czy ktoś korzystał z reklamującej się na forum firmy TAX CARE ?
Proszę o opinie :
czy są skuteczni ?
czy są drodzy?
I ogólnie wszystko co możecie na ich temat .
Z góry dziękuje .
|
TAX CARE korzystał ktoś z ich usług ? |
TAX CARE korzystał ktoś z ich usług ?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
Witam .
jak w tytule czy ktoś korzystał z reklamującej się na forum firmy TAX CARE ? Proszę o opinie : czy są skuteczni ? czy są drodzy? I ogólnie wszystko co możecie na ich temat . Z góry dziękuje .
Ja właśnie zacząłem.
Mają kilka opcji abonamentu. 99PLN netto pakiet minimum obejmuje prowadzenie księgowości ale za każdy dokument dopłaca się 10PLN. Ja mam za 180PLN obejmuje to co minimum czyli mają prowadzić całą księgowość ale w pakiecie mam do 30 dokumentów. Biuro mam w krakowie, mieszkam pod Radomiem i po dokumenty przysyłają kuriera (w cenie). Czy będę z nich zadowolony czas pokaże. Czy są tani czy drodzy nie wiem, dopiero rozpocząłem działalność i nie mam porównania, ale też nie dowiadywałem się o ceny gdzie indziej. Wiem jedno na pewno są o niebo lepsi od biura które prowadzi firmę w której pracowała żona. Już pomijając fakt podejścia pracodawczyni gdzie z każdym pytaniem i papierkiem odsyłała do biura rachunkowego zamiast sama się tym zająć, to w biurze siedzi 3 baby i nic nie wiedzą. Przez rok czasu nie były w stanie wyliczyć czy żonie się już 26 dni urlopu nakleży, świadectwo pracy wypisywały 3 razy. Ogólnie mają tam burdel, brak profesjonalizmu i dziś jak tam poszedłem z żoną po dokumenty to im powiedziałem co o nich myśle i jak jeszcze coś będzie nie tak to ja już się u nich nie pojawię, tylko oni maj przyjechać do mnie.
renegade26
dziękuje za odpowiedz . A może ktoś za ich pośrednictwem załatwiał dotacje? Lub kredyt jakiś dla firm ? Proszę o jakieś opinie
Zapomniałem jeszcze dodać że są powiązani z Idea Bankiem.
A że konto mam w Idea fajnie mają powiązany system przelewów. np ZUS klikasz ikonkę zatwierdzasz i przelew załatwiony.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "TAX CARE korzystał ktoś z ich usług ?": - db FranchiseFinance - czy ktoś korzystał? - Retourware24-korzystał ktoś z Państwa ? - Czy ktoś korzystał z centrum handlu hurtowego ? - Tax Care jak z tego zrezygnować ? - Tax Care lub inny zamiennik?
• Strona 1 z 1
|
|