Proszę o pomoc w zdobyciu technologii produkcji kamienia dekoracyjnego. Informacji o dostawcach surowców, form i maszyn itp. Pomoc w uruchomieniu produkcji.
Kamień dekoracyjny typu: STEGU, Stone Maste, Incana.
Pozdrawiam
PM
|
Technologia produkcji kamienia dekoracyjnego |
Technologia produkcji kamienia dekoracyjnego
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Proszę o pomoc w zdobyciu technologii produkcji kamienia dekoracyjnego. Informacji o dostawcach surowców, form i maszyn itp. Pomoc w uruchomieniu produkcji.
Kamień dekoracyjny typu: STEGU, Stone Maste, Incana. Pozdrawiam PM
na jak dużą skalę chcesz to produkować?
i jaki masz kapitał w 2009 roku kolega tym się bawił, formy kupił na allegro gips w castoramie, ale dolewał do tego jakiejś chemii ale miał też własną wibroprasę, bo zajmował się produkcją kostki sam malował trochę posprzedawał po sąsiadach, trochę domu wyłożył ostatnio byłem w castoramie i ceny tych płytek są bardzo śmieszne, na małą produkcję to raczej się nie opłaci zobacz ceny na allegro żadnej filozofii przy tym nie ma, odrobina chęci, miejsca ...
[quote="PawelStone"]Proszę o pomoc w zdobyciu technologii produkcji kamienia dekoracyjnego. Informacji o dostawcach surowców, form i maszyn itp. Pomoc w uruchomieniu produkcji.
Kamień dekoracyjny typu: STEGU, Stone Maste, Incana. Pozdrawiam PM ja posiadam wiedzę na temat takiej produkcji- ile chcesz przeznaczyć na tą produkcję, by móc podpowiedzieć Ci kilka rzeczy muszę wiedzieć miej więcej jaką kwotą będziesz operował. Pzdr.
chce sie zajac taka produkcja ile trzeba zainwestowac?
witam, bronx jestem zainteresowany tym temat, prosze podaj troche informacji jak zaczać jaki potrzebny jest kapital i jak to ogolnie wyglada ze zbytem, mam sporo narzedzi maszyn i checi, zbyt to pewnie bylaby sprzedaz bezposrednia ale mam tez sporo znajomych prowadzacych swoje mamle sklady oraz dobre uklady z kilkoma wiekszymi, pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Technologia produkcji kamienia dekoracyjnego": - PRODUKCJA KAMIENIA DEKORACYJNEGO-TECHNOLOGIA - Produkcja kamienia dekoracyjnego - Sprzedam produkcję kamienia dekoracyjnego - 50tys - Technologia produkcji chemii budowlanej oraz certyfikacja - form i technologii produkcji kamienia na fasady domów
• Strona 1 z 1
|
|