|
Telefony komórkowe z Francji od producenta |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Niestety ale Pani sie myli, Pan ktory tak mnie atakowal nie mial racji jednak wynika to po czesci z niescislosci wynikajacych z mojej oferty. Fakt, nie wyjasnilem do konca cen, warunkow itd pozostawiajac to do negocjacji podczas ewentualnego kontaktu na gg. Forum potraktowalem jedynie jako miejsce do zamieszczenia ogloszenia. Nowe motorole mają 24 miesieczną gwarancje producenta a nie 12 czy 3 miesiace, a cena jest ceną brutto, do negocjacji. Nie istnieje rowniez przymus kupna 50 szt ale to wynika akurat z mojej nieprecyzyjnosci za co przepraszam. Prosze rowniez o nie porownywanie cen z allegro, bo dobrze wiemy ze 70% sprzedawcow nie placi tam podatkow. Pragne zaznaczyc ze to nie jest moj pierwszy transport i prosze mi wierzyc ze mam rozeznanie rynku ale dziekuje za rady, kulturalne choc nie majace odbicia w rzeczywistosci zawsze przyjme i rozważę. Pozdrawiam gorąco
Witam.Czytałem waszą przepiękną rozmowe i chciałem powiedziec ze moim zdaniem Pani DHK i kolega PFT są zwykłymi konsumentami i odrazu dostrzegli co bardziej sie opłaca wiec to oni mają racje.A ty jestes tylko sprzedawcą z kiepskimi cenami.Co to kogo obchodzi czy ktos placi podatki na allegro czy nie.Klient szuka jak najtanszego telefonu z gwarancją i tyle.A myslisz ze kupując telefon za 80zł bedzie patrzył czy ta gwarancja jest na 12m-cy czy na 24? Śmieszny to ty jestes i widac było twoje zbulwersowanie gdy PFT Ci powiedział prawde.. A tak poza tym reszta cen tez nie jest zachęcająca.Jednak bardzo dobrze,że chciałes zrekrutowac sprzedawców twojego towaru fajnie że chciales pomóc.. Pomyśl nad obniżeniem swojej marży to moze bedziesz miał jakis chętnych:)..Pzdr.
.Klient szuka jak najtanszego telefonu z gwarancją i tyle.A myslisz ze kupując telefon za 80zł bedzie patrzył czy ta gwarancja jest na 12m-cy czy na 24? a nie??? i kto tu jest smieszny??:)
a poza tym to znalezli sie juz chetni, jakos ceny ich nie przestraszyly, legalne źródło, faktura itd są zachęcające dla UCZCIWYCH sprzedawców, więc po temacie, zamykam ten wątek na reszte Twoich śmiesznych zarzutów pozwolę sobie nie odpowiadac...a za rady tradycyjnie dziękuję. Pzdr:)
|
|