|
Telefony komorkowe z uk - strona 2 |
Telefony komorkowe z uk
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Moj znajomy przywiozl 6szt telefonow z UK, nowki. O żadnych problemach nie wspominal... Prosze jest dowod
6 szt oki jakos tam kupil ciekawe w jaki sposob np. 20 szt mozna kupic ja wiem ze jest to nie mozliwe ale jest tu kilka osob ktorym sie wydaje ze nie ma z tym problemu. Zwykli sciemniacze starajacy sie zamet wprowadzic.
Moze to tez zalezy gdzie kupujesz i u kogo?
Podepne sie pod temat. A wiec sprawa wyglada nastepująco mieszkałem w Anglii ponad rok.
Główny powód dla którego nie możesz kupić to właśnie operatorzy. Miałem kliku znajomych pracujących w phone4you, i innych. W każdej sieci możesz wziąć 2 aparaty. I to wszystko! operatorzy 3, o2, orange... Operatorow jest 4-5, zalozmy ze bierzesz u kazdego to 10szt. (w 3 nie zdejmiesz simlocka w polsce, a w anglii robi to tylko ich serwis za 15F). Jak jest z wywozem? - Jak trafisz. Taka jest prawda, byli ludzie ktorzy sie tym probowali zajmowac i szczerze powiedziawszy sluzylo to po to zeby zwrocily sie koszta podrozy do polski i starczylo na dwa litry:) ze znajomymi w kraju. Pozatym 10szt. to już handel... ciezko sie tlumaczyc jak Cie zatrzymaja. Oprocz tego zgodze sie z zalozycielem tematu zeby Ci sie oplacalo z Polski tam jechac to minimum 20szt. PS. na ta chwile ceny to tez zadna rewelacja... Pozdrawiam serdecznie wszystkich PS. Mówiąc tu kupie 2, tam 2, to jest to bardziej kombinatoryka niż biznes. Krystian
W takim razie otwórzcie sobie taką stronę internetową jak allegro i wyszukajcie użytkownika: "gsm-phone" i zobaczcie czym handluje
I co ????? I chłopaki ściągają z Anglii telefony i to na szeroką skalę.... sprzedają ich tysiąc tygodniowo bo mają też odbiorców hurtowych takich jak ja. Zatem nie mówcie że nie można ściągać telefonów z Anglii bo skoro oni mogą ściągać po 2 tysiące sztuk tygodniowo to na pewno można to robić. Fakt faktem że na tych stronach o których piszecie i w sklepach angielskich można kupić jedynie po 2 sztuki maksymalnie. Pytaniem jest tylko gdzie można kupić więcej sztuk i o to w tym poście chodzi:)) Pozdrawiam
jest dużo miejsc, gdzie można kupić jednorazowo duuużo i w miare tanio telefonów
sam znam kilka :D napisz, jakie ilości i jakie modele by CIę konkretnie interesowały na PW
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Telefony komorkowe z uk - strona 2": - telefony komórkowe... - Telefony komórkowe! - Cło na telefony komórkowe w UE? - Telefony komórkowe - Telefony Komórkowe
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|