|
Telefony z Chin |
Telefony z Chin
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Rozmawiałem z jakąś Chińską firmą(ktorą znalazlem na alibaba.com) i powiedzieli mi że sprzedają oryginały Nokii z Finlandii, bez simlocka. Oblilczylem ze jezli bym to sporwadził to miałbym około 100% zysku. Miał już ktoś styczność z czymś takim? Jeżeli już sprowadzę to jaki czekają mnie podatki?
Moim zdaniem autor postu powinien umiescic to w poscie pt "Najwieksza sciema chinczykow" A tak swoją drogą - czy naprawde mozna byc tak naiwnym ze sie wierzy w takie stwierdzenia. O kosztach transportu i oplatach bylo juz 1000 razy pisane. Nie ublizajac nikomu w tym poscie macie przyklad "importera" jakiego sprzedawcy kochają. Bo tak naprawde co on zrobi jak zrobia go w h....? Napisze maila ze kupowal "oryginaly nokii z Finlandii" az mi sie chce mu atlas kupic - moze sie chlopak pomylil :)
witam.
he he dobra no fakt nokia pochodzi z finlandi ale w chinach nie sprzedaja made in finland tylko made in china. a tak jak ktos napisal clo, podatki itp - nie oplacalne no chyba ze wezmiesz kontener telefonow to wtedy tak :D a telefony z finladni sa bardziej "rozchwytywane" niz made in china pozdro
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|