Witam poszukuje telefonów markowych orginalnych nowych.
Interesuja mnie dostawcy pow 100szt.
Prosze o oferty na PW lub czapkinss małpa wp kropka pl
|
Telefony z UK szukam dostawców |
Telefony z UK szukam dostawców
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam poszukuje telefonów markowych orginalnych nowych.
Interesuja mnie dostawcy pow 100szt. Prosze o oferty na PW lub czapkinss małpa wp kropka pl
Skąd jestes?
Woj śląskie
rowniez poszukuje dostawcow tel. oferty na priv
Nikt już nie handluje telefonami?
mozemy ponegocjowac pamowie szukam mozliwosci zarobku. 3 lata w angli gg16068982 lub priv
jakie kom Cie interesuja i ile idzie na tym zarobic??
WITAM
Nie sugerowac sie NICKIEM(taki byl wolny) szukacie dostawcow telefonow komorkowych? Pisz nortellcom(malpa)wp(kropka)pl hurtownia dzialamy od 5 lat(4lata w UK ) firma przeniesiona do POLSKI
Witam mam możliwośc sprowadzania komórek z Anglii już tam są wgrywane polskie oprogramowania pare bardzo dużych komisów właśnie kupuje zainteresowanych proszę o kontakt oraz o przesłanie wiadomości jakie tel potrzebują ...
Idzie tego naprawdę masa także ....:
Dla wszystkich zainteresowanych:
Będę sie orientował co z komórkami wiem że mój znajomy sprowadza ogromne ilości komórek do potentata w tej dziedzinie na rynku GSM. Pogadam z nim i ustale ceny za jakie byście mogli kupowac wszystkich zainteresowanych proszę do PW pisac OK Pozdrawiam
mieszka w anglii interesuja mnie ilosci hurtowe tylko nowe gotowkaplace najlepiej
witam!
jestem powaznie zainteresowany kupnem telefonow, wieksza iloscia. prosze o jakies szczegoly i ceny. autofear (malpa) wp (kropka) pl
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Telefony z UK szukam dostawców": - Szukam dostawców - telefony komórkowe, laptopy, RTV - Telefony z UK szukam odbiorców - Szukam elektronika, komputery, telefony - Szukam osob sprowadzajacych nowe Telefony - Szukam osoby co sprowadza tanio telefony
• Strona 1 z 1
|
|