chciałbym sprzedawać dekodery cyfry plus lub cyfrowego polsatu albo n
macie jakies namiary na dystrybutorów???
|
Telewizja cyfrowa |
Telewizja cyfrowa
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
chciałbym sprzedawać dekodery cyfry plus lub cyfrowego polsatu albo n
macie jakies namiary na dystrybutorów???
A co gdybyś zadzwonił na infolinię danej platformy i zapytał ? Tak będzie najprościej i najszybciej i nie wierzę, że nie otrzymasz informacji.
Witam serdecznie
bardzo proszę o opinie i ewentualne uwagi na temat otwarcia salonu sprzedaży telewizji cyfrowej np: polsatu, telewizji n, telewizja na kartę itp przy okazji takiej sprzedaży można oferować również usługi internetowe i np. usługi telefoni cyfrowej. Zastanawiam sie czy w jednym salonie można mieć propozycje róznych firm, nie wiem również czy łatwo sprzedawać np. usługi polsatu lub tv n - kiedyś próbowałam się orientować o totolotka i wiem ze jest to dość skomplikowane, że nie kazdy może, że stawiają dużo różnych warunków i w zasadzie nie masz wiele do powiedzenia. Jeśli ktoś coś na ten temat wie to bardzo proszę o inf. oraz o Państwa opinie. Moim zdaniem ludzie lubią oglądać tv więc może taki salon faktycznie miałby prawo bytu??, Wszystko w jednym miejscu - czyli pełna informacja i bardziej świadomy wybór.
Koleżanko nie może być kilku telewizji w jednym punkcie musiala bys zdecydowac sie na jedna, a jesli juz sie zdecydujesz to raczej nic wiecej oprocz dekoderow nie bedziesz mogla sprzedawac ew. akcesoria do tv uchwyty,przewody,konwertery itp a ze sprzedaza jest roznie jak to bywa w handlu, aha i tak jak napisalas z totolotkiem nie jest powiedziane że zostaniesz napewno autoryzowanym punktem sprzedaży dlatego iż o tym juz decyduje dystrybutor regionalny
Uważam jeżeli jest do duze miasto miasto to się opłaca otworzyć,ale ja bym dołożył jeszcze akcesoria komputerowe
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Telewizja cyfrowa": - Telewizja cyfrowa - tv cyfrowa - Apetyt na cyfrową TV - Cyfrowa edycja zdjęć - Jak rozreklamować Drukarnie Cyfrową???
• Strona 1 z 1
|
|