czy wie ktos ile kosztuje miejsce na platformie cyfrowej ??
i ile kosztuje sprzet do uruchomienia prowizorycznej tv ??
|
TELEWIZJA |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
czy wie ktos ile kosztuje miejsce na platformie cyfrowej ??
i ile kosztuje sprzet do uruchomienia prowizorycznej tv ??
Pracowałem jakiś czas w TV lokalnej i zakup sprzętu LEGALNEGO!!! do obróbki audio-video, emisji, nagrywanie, odtwarzania to naprawdę spory wydatek.
Pozatym telewizja musi być atrakcyjna dla oglądających bo inaczej nikt nie będzie chciał jej oglądać i żadna firma nie zechce się w niej zareklamować, bo dla kogo...
zależy jak bardzo to ma być prowizoryczna tv, jak to ma być jakiś gniot to sobie daruj, a na coś konkretniejszego to 10 mln zł to dużo za mało. Następny głupawy pomysł w stylu chciałbym coś otworzyć ale nie wiem ile to kosztuje, nie wiem nic, a najlepiej jakby mi to ktoś sfinansował. Ludzie zejdźcie na ziemię.
1. Zależy ile ma kasy.
2. Jeżeli chce mieć własną TV najlepiej byłoby zacząć od małego studia z 1, 2 kamerkami , PC do obróbki video, PC do emisji i 1 kanału w lokalnej sieci kablowej. wiem jak to wygląda z własnego doświadczenia...a pozatym od czegoś trzeba zacząć... ...a mażenia warte są tygo by je REALIZOWAĆ !!!....
marzenia może i tak ale "mażenia" to już nie bardzo
:) fakt... błąd z pośpiechu, za dużo by się chciało naraz napisać... dzięki i pozdro
jaka nazwa?
tematyka? ™
Gdzie można kupić i za ile taki sprzęt?
|
|