macie moze pojecie, ile zarabia terenowy windykator naleznosci w miescie wojewodzkim? ostanio bylem na interview, za pytany o to, ile chce zarabiac, powiedzialem ze ok 1600 na m-c, prowadzacy rozmowe zapytal, czy mowie powaznie... ;)
pozdro
|
Terenowy windykator |
|
Strona główna forum
‹ Twoja firma
‹ Windykacja wierzytelności
Autor
Wiadomość
macie moze pojecie, ile zarabia terenowy windykator naleznosci w miescie wojewodzkim? ostanio bylem na interview, za pytany o to, ile chce zarabiac, powiedzialem ze ok 1600 na m-c, prowadzacy rozmowe zapytal, czy mowie powaznie... ;)
pozdro
hehe, też bym się zdziwił. 1600 to dosyć mała kwota.
Znam przypadek kiedy kolega przyjmowal asystentke do firmy i powiedziała ze chce zarabiac 1300 pln ( a srednie zarobki na tym stanowisku wynosily okolo 2500 ) :)
1600 to mało, przecież taki windykator się codziennie naraża na utratę zdrowia a nawet życia.
Przypominam, że jakoś rok temu 2 agentki Providenta zostały zamordowane kiedy przyszły do klientów po spłatę raty pożyczki. Jedna została zamordowana i ukryta w wersalce przez klienta recydywistę.
Witam. Zależy dla kogo pracujesz. Pracowałem jako windykator dla jednego z polskich banków, zarobki hmmm no cóż zależy jak się dogadasz. Na swoim przykładzie miałem dogadane 8 do 25% od zlecenia. Im większe zlecenie tym mniejsza prowizja. W sezonie (tj maj-listopad) przy dużej skuteczności zarobek około 3500-6000 miesiac.
Pracując w poprzedniej firmie (Warszawa), ale nie jako windykator terenowy tylko może bardziej doradca klienta+negocjator, do tego dochodziły dodatkowe obowiązki typu poszukiwanie dłużnika, jego majątku, bezpośredni kontakt z kluczowymi klientami naszej firmy, reprezentacja Zarządu itp.(z siedmioletnim doświadczeniem bezpośrednio w branży).
Podstawa miesięcznie 2500zł (na rękę) plus 12,5% prowizji od prowizji firmy, od odzyskanych należności. Generalnie wychodziło pomiędzy 5tys a 12tys zł.
He he, mało kolego powiedziałeś. Sprawny windykator terenowy w dużym mieście zarobi spokojnie powyżej 3 tysiączków :-)
Witam!
Bardzo interesuje mnie temat zarobków windykatorów, może ktoś poda aktualny stan, w końcu od ostatniego wpisu minęło już pól roku. Z góry dziękuje!
|
|