|
Terespol |
Terespol
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam! Zawsze, raz w tygodniu, jestem w terespolu. Zastanawiam się co można tam taniej kupić, a następnie sprzedać, z nawet niewielkim zyskiem, w centralnej Polsce...Dodam, że jestem z okolic Warszawy. Macie jakieś pomysły?
kolego fajki i alkochol..... hurtem L&M idą po 3.0zl
Tak właśnie myślałem. Nie wiem tylko czy nie byłoby problemu ze zbytem..Bo przeceiez nie bede stał z tymi na ulicy...:) A moze tutaj znajdzie sie jakiś odbioraca...:)
up...:)
akademiki, akademiki i jeszcze raz akademiki i problemu ze zbytem nie ma;)
up, up...
a po ile fajeczki ? ;)
Proponuje wybrac sie do paru ( akademikow ) i pogadac z osobami, ktore stoja na fajku.
Kazdy - powiadam kazdy ze studentow zgodzi sie na dodatkowe pare zł. Jesli pytasz ile masz im placic, to powiem tylko tyle - student pracujac na umowe zlecenie np. w pubie studenckim zarabia ok 7 zł/h
up:)
? po co piszesz tego typu posty?
o co tu chodziło?? A jest może ktoś bardziej w temacie??
po co dołujesz chłopaka ? rafał jest prostym człowiekiem i napisanie samemu czegos nowego ,sprawia mu niebywały kłopot to jego urocze łup , łup top jak na wiejskiej zabawie disco -polo łup - łup i zabawa po pachy to tak jak czasem ktos chciałby zabrac głos w dyskusji a nie ma pojecia o czym mowa wtedy metoda jest taka : uzyc słowa oznaczajacego najstarszy zawód swiata i to ze znakiem zapytania np : a jak k.....?! proste w swojej prostocie , chociaz mało finezyjne ale uzywajac tego klika razy w dyskusji , mozna na siebie zwrócic uwagę tych co go najpierw olewali kazdy bedzie myslał ze rafał sie z nim zgadza po pewnym czasie uznaja go za ,,równiachę " wiec up - up rafale a jak k....
dzieki za podbicie posta:)
nie ma sprawy k....
szkoda rafale ze nic nie zrozumiałes nie czytasz odpowiedzi ? naprawdę sadzisz ze warto to podbijac szkoda mi ciebie
Proponuję uważniej ( od początku ) czytać posty. Wszystko będzie jasne.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Terespol":
• Strona 1 z 1
|
|