Typujemy spolki ktore dadza najwieksza stope wzrostu akcjonariuszom w 2011roku.
prosze skadac propozycje i argumentowac
|
Top Spolki 2011roku na GPW |
Top Spolki 2011roku na GPW
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ GPW
‹ GPW - Giełda Papierów Wartościowych
Autor
Wiadomość
Typujemy spolki ktore dadza najwieksza stope wzrostu akcjonariuszom w 2011roku.
prosze skadac propozycje i argumentowac
ja mysle ze NTT System jesli wszystko tam zatrybi to moze byc czarny koń...
c/wk ok 0,53 ff = ok 25% kapitalizacja ok 60.5 mln spolka restrukturyzowala sie w III kwartale pojawil sie zysk, co prawda zysk operacyjny na minusie ale w sotunku do II kwartalu jest poprawa jakas... zagospodarowali rowniez dawna dzialke i beda realizowac projekt deweloperski. www.ntt.pl
ja pilnie obserwuje CPenergia. technicznie już dała sygnał, teraz wystarczy poczekać na potwierdzenie z wolumenem
BBD - świetne działki sporo rozpoczętych projektów w końcu pojawią się zyski wiec perspektywy coraz lepsze
Fundusze zaczynają wchodzić powoli ale wchodzą jest tanio mam nadzieje że będzie dużo drożej
faktycznie BBD średnie już po przebijało i po przebiciu 55 groszy może fajnie wyskoczyć (tylko wolumen jeszcze mało systematyczny :( ) ale i na niego przyjdzie czas :)
Agroliga - debiut początek lutego na newconnect - rewelacyjne wyniki produkcja oleju ogólnie spożywka szykuje się super debiut na otwarciu + 50% :)
Gant, Warfama, Permedia, Lotos,Install Krk, a na 2012 to hardex.
Teliani-PDa z NewConnect pod koniec roku z łezka będziecie tylko rozmyślać ile mogliście zarobić kupując na poczatku 2011 :)
purk przyznam, że wygląda to ciekawie, chociaż teraz prawdopodobnie będzie spadek, ale po kursie ok. 2zł chętnie bym kupił
Gdzie moge znaleźć coś o tych akcjach. Wszędzie tylko widze kurs a chce wiedziec ile wynosi ich wartość księgowa na akcje, zysk na akcje, kapitał własny i ilość akcji. Kto jest akcjonariuszem. Czemu na NC nic o tym nie ma? no chyba ze nie umiem szukacxd.
NC jest dla hazardzistów , zarówno od strony administracyjnej jak i od strony samych handlujących ...
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Top Spolki 2011roku na GPW": - Zakładanie spólki - Pieczatka Spolki z o. o. - Zalozenie wlasnej spolki - zalożenie spólki cywilnej - windykacja naleznosci od spolki z o.o.
• Strona 1 z 1
|
|