|
Doradzcie Prosze |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam i mam małą a raczej duża prośbe jestem osobą niepełnosprawną co prawda nie w znacznym stopniu ale jednak ma to swoje plusy i minusy dzięki temu i mam nadzieje dzieki wam otworzę wlasny biznes od państwa moge dostac dośc pokazny kredyt bez oprocętowania z mozliwoscia umozenia czesci zaleglych pieniedzy tylko boje sie wziasc go bo nie chce utopic kupe kasy i tu pojawia sie wasza rola w moim sukcesie jestescie doswiatczonymi biznesmenami i zapewne lepiej wiecie w co zainwestowac. Mieszkam w miasteczku koło łodzi ma okolo 20 000 mieszkanców dokladnej kwoty pieniedzy jakimi mógł bym dysponowac nie potrafie okreslic ale napewno kilka dziesiąt tys zł a co do miasta tu jest wszystko od baseny przez siłownie po puby sklepów co niemiara spozywcze miesne z ubraniami obówiem po zdrowa zywnosc naprawde nie wiem co mozna tu otworzyc sam myslalem o jakiejs produkcji ale co jak z chin idzie tani bubel prosze pomóżcie
Po pierwsze, nie pisz na drugi raz pogrubioną czcionką, bo taka czcionka ma na forum inne znaczenie.
Do rzecz, napisałeś wszystko i nic, załóżmy że już masz kasę i co chcesz z nią zrobić? Nikt ci na forum nie wymyśli sam pomysłu. Następna sprawa czy masz możliwość w innej miejscowości coś zrobić? 20 tysięczna miejscowość nie jest zbyt duża, ale jeśli chodzi o produkcje, to produkcja wszędzie pójdzie tylko najważniejszy jest zbyt. A jeśli już bym miał coś zaproponować to się spytam? Co powiesz na sklep z papierosami? Wkład kilkadziesiąt tysięcy starczy. Oczywiście zależy ile chcesz zarobić, tylko pamiętaj chcieć a móc to jest różnica!
|
|