Od roku prowadzę działalność o innym charakterze niż w temacie (bezowocnie), niestety słabe przygotowanie się do sprawy itp. Przede wszystkim brak większej gotówki i osoby która mogłaby doradzić. Więc zachęcony przez "Szwagra" w tym wypadku jego doświadczenie w temacie, znajomość kilku osób które z braku wystarczającej mocy "przerobowej" będą kierować klientów do mnie, jak również ogromną chęcią odniesienia małego "sukcesu" z własną działalnością zgodziłem się z myślą że to jest TO. I tu prośba przede wszystkim, jakie PKD bo nie jestem nigdy pewien czy dobrze znalazłem. Przed czym mam się ustrzec (podstawowe rady). W co inwestować? Jaki jest najlepszy sposób na reklamę w tej branży. Jakie są plusy jakie minusy tego typu działalności. Jaka kwota wystarczy? Bo poza narzędziami kupowanymi na bieżąco, przynajmniej w początkowej fazie, to jakoś nie widze innych wydatków. Ach no i jeszcze jedno nie będzie miało sensu na początku zatrudnianie ludzi na "etat". Jaki rodzaj Umowy będzie dla mnie najlepszy z pracownikami? No i czy coś istotnego pominąłem? Z góry serdecznie dziękuję za wszystkie rady i podpowiedzi pozdrawiam.
Łukasz