|
Karty Rabatowe (problem) |
|
Strona główna forum
‹ Twoja firma
‹ Firma
Autor
Wiadomość
Witam. Wprowadziłem w Częstochowie karty rabatowe dla mieszkańców. Założyłem, że karty będą bezterminowe i bez opłat. Jednak pojawiły się problemy. Przez kilka miesięcy szukałem firm i tutaj problem, ponieważ firmy niechętnie podpisywały umowy na udzielanie rabatów. Najśmieszniejsze jest to, że nie ponosiły opłat i na umowie miały gwarancje terytorialne, że będą jedyni w programie. Drugi problem pojawił się przy dystrybucji kart. Z związku z tym, że firmy nie ponoszą kosztów, karty są płatne. Zainteresowanie jest takie, że jak ktoś usłyszy o płatności rezygnuję i nie ważne czy karta jest za 10 złotych czy za 30. Obecnie stoję z kartami w markecie, jednak większość nie jest zainteresowana by zobaczyć, jakie firmy i jakie rabaty. Próbowałem reklamy na forum gazety wyborczej. Proszę o pomysły czy można jakoś rozprowadzać takie karty. Za darmo nie mogę po kosztach nie ma to żadnego sensu. Pozdrawiam
Zakłady pracy lubią rozdawać bony, może tam popróbuj je upłynnić?
Tak myślę, że mają być tylko dla Częstochowy to: 1) Gazety lokalne i tu nie ma zmiłuj się, musi być reklama 2) Dodawanie kart do droższych produktów, ktoś kupuje np. za 200zł w markecie to dajesz mu kartę gratis. 3) Można pomyśleć nad czymś takim, jak spowodowanie aby mówiono o tych kartach. Kupujesz z 10 osób, wyposażasz je w karty niech kupują w sklepach za nie, to ludzie je poznają i może chwyci.
|
|