Witam wszystkich.Wrociłem z Kanady i chce osiedlic sie juz na stale w polsce a przy tym dobrze zarobic.Wrocilem po ciezko zapracowanych latach z 2,5mln zł i chcialbym to pomnożyc bo pieknie jest patrzec jak coś rośnie i sie tworzy.Ok przejde do rzeczy.Otoz zawsze chcialem otworzyc centrum rekreacji i jestem zielony w polsce jesli chodzi o ten biznes czy ludzie chetnie z tego korzystaja.Maisto w ktorym sie osiedlilem jest 180tys ludnosci i dodam że jest z rozrywki tylko malutki basen z ktorego zrobila sie jedna wielka zupa i mozna powiedziec ze nie ma nic innego sauna moze z 3 małe i jacuzzi z 3.
Głownie własnie chciałem zrobić jacuzzi 8 wielkich wann przeznaczonych na pary osoby ktore beda chciały wynajac indywidualnie.Mysle ze cena 50zł za godzine takiego relaksu to nie dużo.Po drugie sprowadziłem do polski już 2 solarium dwu osobowe i 3 łóżka jedno osobowe.Po trzecie byłby tam salon masażu każdego rodzaju klasyk tajksi tao-całego ciała.
Po czwarte mała restauracjo-kawiarnia gdzie ludzie mogli by cos przy okazji zjesc oczywiście szampan,wino podawany do jacuzzi itd.mysle że nie jeden facet by nie raz zaprosił swoja ukochana osobe do takiego centrum rekreacji.Po czwarte chciałbym otworzyć saune fińska i parową z wbudowanymi natryskami myśle o 5 takich saun oddzielonych na rezerwacje i wyłacznosc.Po piąte chce w tym centrum zrobić odnowe biologiczną ciała i zdobienie paznokci.Po szóste obok chce stworzyć plac zabaw dla dzieci i mały basenik dla nich z slizgawka by mogli przyjsc rownież rodziny.Teraz pytanie się nasuwa takie czy za te pieniadze coś wymysle czy ma to racje bytu i skad wziac tu dobrych ludzi masazystki recepcjonistke do kawiarni ile im zaplacic i jakie by były koszty w utrzymaniu czy ktoś ma podobny interes i moglby poradzic coś?