Witam serdecznie!
Pracuje w wielkiej Brytani w małej fabryczce która zajmuje sie produkcją gotowych wiązanek kwiatowych, od pewnego czasu noszę się z zamiarem otwarcia własnej działalności na terenie tegoż kraju.
Chciałbym zająć się usługami budowlanymi i porządkowymi. Dobrałem juz sobie odpowiednich fachowców z dziedziny budowlanej i zgromadziłem odpowiedni sprzęt potrzebny do prowadzenia usług remontowych i porządkowych.
W okolicy w której przebywam jest mnóstwo agencji posredniczących w sprzedaży i kupnie domów , biur ,sklepów . Mam zamiar oprócz rekłamy w lokalnych mediach złozyć oferty do tutejszych agencji, byc może da się nawiązać dłuższą współpracę z którąś z nich. Mam jednak nielada problem . Poszukuję osób które chcą prowadzic taką działalnośc lub juz to robia, w celu wymiany doświadzczen i wiedzy z zakresu prowadzenia działalności,płacenia podatków,cennika usług.Byłbym tez niezmiernie wdzięczny za opinie internautów odnośnie mojego przedsięwzięcia,może kóryś z was miał doczynienia z podobnymi sytuacjami i zna ludzi którym sie powiodło lub nie . Z góry dziękuje.
[/b]