wiec mam pomysl na biznes, wszystko okej zalatwione ale zeby bylo latwiej i taniej potrzebuje samochodu, nie pracuje nigdzie, planuje start z moja firma na listopad/grudzien, do tego czasu nie hcce pracowac bo robie sobie 3miesiace bezrobotnosci aby otrzymac dotacje z UP na sprzet do firmy... teraz problem skad wziasc jakis kredyt na samochod? kase mam, prace dorywcze gdzies u rodziny czy znajomych zawsze sa, oprocz tego mam sporo roznych dochodow, mysle ze kolo 1500zl miesiecznie ale nic nie jest zaksiegowane nigdzie, wiec zadnych dochodow jakby nie mam.
Teraz pytanie, jak wziasc kredyt na samochod? albo gdzie? potrzebuje samochodu dostawczego - peugeot boxxer/fiat ducato etc. cena jakeis 12tys zł.
Sa moze jakeis banki ktore udizela mi rkedytu na rozpoczecie firmy? albo bez zadnych zabezpieczen przy wzglednie niskim oprocentowaniu? Auto splacilbym w rok moze dwa, ale potrzebuej tego auta na start inaczej start z moja firma rozpocznie sie kilka meisiecy pozniej.
Co mam zrobic? bez sensu jest moim zdaniem kupic auto menijsze tlyko po to zeby za jakis czas (moze pol roku..) zmieniac je na wieksze=straty, stracony czas,klopoty itd.
Pomocy!!