WItam
znalazłem pewną miejscowos niedaleko mnie gdzie zauwazyłem ze niema nigdzie wiekszej" imprezwoni" (posiada uprawnienia miejskie ) poza wiejskimi dyskoteczkami w "domu strażaka " gdzie ludzi przychodzi naprawe sporo a bilet kosztuje około 5zł i gwarantują muzyke i kilka swiateł no i moze ze 3 łąwki do siedzenia
Myslałem w owym miasteczku znajdujacym sie wokoł własnie tych mniejszych wiosek gdzie sa te imprezy "strażackie" otworzyć klub muzyczny dodam ze posiadam światła, sprzet grajacy sprzet dla Dj z ZaIksem tez sprawe jestem w stanie uregulować ,tylko musze podjechać chyba do do urzedu gminy?? i popytać jaki koszt był by wynajęcia danego lokalu. i z kim to mam wogóle rozmawiać??? o to ze che w danej miejscowosći otworzyć klub muzyczny gdzeii co jak pytać??
Jak sprawa sie ma z koncesją na alkohol i jakie sa jej koszty co do piwa i mocniejszy trunków>?
Najbardziej intersujacą sprawą mnie jest zdobycie kapitału na otwarcie tego biznesu gdyż nie posiadam go zbyt wiele chodzi mi tu o dotacje z uni lub inną możliwosć dodam ze jestem studentem zatrudniony na stałe w firmie
chetnie poszłucha wypowiedzi i porad????