Tak sobie obserwuje to forum od początku , i tak czytam co kto ma do powiedzenia , czasami zaskakują mnie posty , ktoś piszę o biznesach itp a za klika dni pisze ze chetnie by wyjechal na truskawki do Niemiec
Nie wiem czy to moje mylne analizy ale mam wrażenie ze wiekszosc ludzi szuka okazji ze ktos im wylozy złoty biznes na dłoni najlepiesz z pełnym biznes planem , koncepcja marketingową , z okresleniem stopni ryzyka itp
A najlepiej żeby biznes dawał zysk - kilkukrotnosc kapitalu po pierwszym miesiacu a i kapitał najlepiej tak z 5 tys
Troche ironizuje i przejaskrawiam pewne , ale tak to widze , jest to tzw szukanie miodu w d... - brutalne ale adekwatne
A waracając do tematu mojego postu , to tak jak obiecałem że podam biznes 100 % który daje zysku około 50-100 tys miesięcznie , bo przeciez takich zyskow niektórzy forumowicze oczekują , po prostu firma deweloperska , kupujecie działkę pod aglomeracją stawiacie osiedle 10-20 szeregowców , sprzedajecie oraz zajmujecie sie potem admnistracja osiedla , biznes pewny zysk tez pewny jest tylko jeden warunek kapitał około 3-8 mln PLN ,
A i nie są to żadne przypuszczenia , domniemania tylko sprawdzona rzeczywistość po prostu poznałem ostatnio 2 właścicieli firm deweloperskich które się tym zajmują jedna już od dłuższego czasu , inna dopiero zaczyna , ale już w tej chwili widać że jest to bardzo zyskwowny biznes