|
Posiadam auto dostawcze i co dalej? |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam. Posiadam auto dostawcze renault master blaszak, pojemność paki 8m^3. ładowność 1,5t. Chcialbym sie dowiedzieć jakie są stawki za przewóz towarów i czy się opłaca podjąć współprace z firmą kurierską, czy lepiej z prywatnym przedsiębiorcą? Mieszkam w Wawie, mógłbym rozwozić towar po miescie jak i po całym kraju. Chodzi mi o pracę dorywczą ponieważ studiuje w trybie dziennym i mogłbym jezdzić tylko w weekendy, ewentualnie w inne dni tygodnia po wcześniejszym uzgodnieniu. Czy da się na tym zarobić tak aby sie jeszcze amortyzacja auta oczywiście zwróciła? Dziękuje z góry z porady i pozdrawiam.
stawki kolego sie teraz caly czas zmieniaja, ja bym wolal rozmawiac z prywatna firma niz z kurirerami bo po miescie auto sie strasznie niszczy, tylko ja bym na twoim miejscu pomysla o jakims koledze zebyscie jezdili na zmiane wtedy kiedy on ma czas siada i jezdzie a kiedy ty masz czas to ty jedziec,jemu placisz od kursu i wszyscy sa zadowoleni, dotago zapisujesz sie do spedycji i szukasz sobie powortów, transport dobra rzecz kiedys sie w to bawilem ale mam za male auto....
|
|