Proszę o radę czy opłaca się sprzedawać perfumy fm czy to stata czasu.
Dziękuję za informację.
|
Praca dodatkowa |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Proszę o radę czy opłaca się sprzedawać perfumy fm czy to stata czasu.
Dziękuję za informację.
nie stata tylko strata ,przepraszam
hehehe miałem też okazje zostać tym całym dystr. ale po zobaczeniu co dzieje sie na allegro i wogóle w otoczeniu to aż mi oczy wypadły jedynie jak nim zostane to będe zamawiał dla własnego użytku te perfumy.. przykładowo tam kosztuje hurtowo 22zł perfum a na allegro jakaś osoba sprzedawała po 23zł i sama widzisz!! Pozatym jakbyś chciała sprzedawać po 30zł to też będzie komuś upchać ciężko na bazarze bo stanie sobie ktoś obok z perfumami za 5zł i prędzej on sprzeda niż Ty!
naprawdę to się nie opłaca
szukam zajęcia od bardzo dawna i nic ,proszę o podpowiedz
"Zamień komputer w maszyne do robienia pieniędzy"
Poczta internetowa jest bez wątpienia najpotężniejszym narzędziem do przesyłania informacji na Ziemi. I Ty możesz posiadać własny biznes, który łączy potęgę Internetu z siłą Marketingu. Aby uzyskać dodatkowe informacje i zarabiać w łatwy i przyjemny sposób wyślij e-mail na adres interpraca102@o2.pl a natychmiast prześlę Ci szczegółową ofertę.
Łatwy i szybki sposób na dodatkowe kieszonkowe, bez żadnych kosztów własnych. Ankiety otrzymujesz na e-mail. Za 30 min. poświęcone na wypełnienie ankiety otrzymasz 10 PLN.
Zapisz się wystarczy że wyślesz mi swój adres e-mail
Witam
Współpraca z firmą Fm nie powinna polegać tylko na sprzedaży ale budowaniu grupy (MLM) Znam osoby które zarabiają pare tys miesięcznie a perfumy zamawiają tylko dla siebie. Moim zdaniem niema co pytać i słuchać innych tylko spróbować ale z jakimś dobrym liderem. Pozdrawiam
Dajcie spokój z tym zarabianiem poprzez maila ...
Osoby, które takie głupoty wypisują powinny być od razu banowane.
Jesli chcesz zarobic pare złotych nie meczac sie i nie poswiecajac proponuje zapisanie sie do ORIFLAME. Zapisanie teraz jest za 1zł, dodatkowo mozesz zarobic pieniadze zapisujac inne osoby. Fajna sprawa sama jestem juz w tym od kilku katalogow i naprawde fajne to jest akturalnie zarabiam okolo 300zł na 3 tygodnie katalogowe. Jesli chcesz sie zapisac prosze o kontakt oferuje pomoc i cenne wskazowki jak zbudowac grupe i zebrac fajne zamowienie.
Polecam! Kontakt 0 660 969 336 gadu 6352876 Mozecie pytac chetnie pomoge, a jesli jestes z wroclawia zapraszam na spotkanie! Dodatkowo macie wejsciowki na darmowe szkolenia kosmetyczne! Bez zoobowiazan, pracujesz ile chce i zarabiasz ile chcesz :) Pozdrawiam Paulina
|
|