|
Salon gier |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich.Mam pmysl na swoj własny biznes.Mianowicie chodzi o mały salon gier.chodzi mi miedzy innymi o gry typu sony plastation i sega oraz maszyny takie jak symulatory samochodowe w przyszłosci moze owocowki.Miejscem w ktorym znajdował by sie moj punkt jest dworzec PKP w Sredniej wielkosci miescie w polsce(250000 tys mieszkancow)Mam pytanie.Czy tego typu inwestycja sie opłaci????nie ukrywa ze licze rowniez na wagarujacych uczniow,ktorych jest naprawde sporo.
Tez interesuje sie tego typu tematem . Tylko jest jedno podstawowe pytanie czy wykozystywanie konsoli playstation jest legalne czy tzeba oplacac jakas oplate licencyjna jezeli nie za konsole to moze za gry ? czy dowiedziales sie juz czegos w tym temacie ? niewiem czy jeszcze siedzisz na tym wtku i drazysz te sprawe jak by co pisz na meila gandar@poczta.onet.pl
pisze z laptopa i mam ciemno na lawiatuze wiec cos gubilem itery. Ja osobiscie probowalem dowiedziec sie czegos na ten temat i wyslalem e-mail do paru serwisow playstation z zapytaniem jak sie ma sprawa licencji ale nikt nie odpowiedzial
witam.jesli chodzi o koncesje na pleyki mysle ze lepiej bedzie poprostu zeby "sony"o niczym nie wiedzialo....jest wiele tego typu salonow i mysle ze zaden nie ma koncesji.pozdrawiam/paco
i jak założyłes ten biznes?
Mogę pomóc jeżeli chodzi o automaty AoNW tzw.hazardowe,krecioły oczywiscie legalne.
|
|