|
Tanio :) |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Za niewielka opłatą piszę streszczenia do statutów, regulaminów i instrukcji obsługi. Recezuję biznesplany i pomysły na biznesy.
Nie bardzo wiem na co komu streszczenie statutu czy regulaminu.
Co do recenzji biznesplanów, to wydaje mi się, że w tej materii najlepszym recenzentem jest czas.
Czas jest najlepszy ale najdroższy.
Jak coś jest za długie i nie trzyma się kupy to trzeba to streścić, wyławiając z niego to co istotne :P
A o co chodzi w recenzjach biznesplanów i pomysłów na biznes?
Czy jesteś może wyrocznią? Powiesz który pomysł jest dobry a który zły?
Chcesz skracać regulaminy i statuty, by ich czytanie nie było czasochłonne? Ciekawe jaka firma zleci streszczenie powiedzmy kilkunastostronicowego dokumentu, by się lepiej czytał. Absurd jak dla mnie, chyba że źle rozumiem.
KRW napisał:
Własnie tak dokładnie :) Czytanie, rozumienie i funkcjonowanie. Oczywiście ze żadna :) Wprost wynika to z prawa sprawiedliwego występowania rozumu we wszechświecie ;) Jak się bowiem okazuje pośród dóbr rzadkich, rozum jest dobrem wyjątkowym, a to dlatego, że choć rozłożony nierównomiernie za to sprawiedliwie i w sposób zadowalający wszystkich. box napisał: Dokładnie tak. Powiem który jest to de i dlaczego. Do dobrych pomysłów się przyłączę :)
No wybacz, ale jakbym miał jakiś pomysł i chciałbym wiedzieć czy może wypalić i jak się na to zapatrują inni to zamieściłbym go na forum, bo po to zostało stworzone. Ty chyba wierzysz w naiwność ludzi, ale bez przewsady. Poza tym najlepszy nawet pomysł może nie wypalić i to z wielu przyczyn (czasem od nas niezależnych) i nic tu nie zmieni fakt, że dajmy na to Ty ocenisz pomysł bardzo dobrze.
Z tego co mi sie wydaje to jest to dzial poswiecony dla pomyslow na biznesik a nie na tanią reklamie !!!
|
|