Witam serdecznie!
Czy w ostatnich dniach u kogoś forum się nie ładowało? Czy były jakieś problemy z wejściem na stronę? Dostaliśmy kilka sygnałów, że forum działa wolno, chcemy poznać stan faktyczny. Dziękuję za każdą opinię.
|
Działanie forum. |
|
Strona główna forum
‹ Po godzinach
‹ Opinie i uwagi na temat serwisu BiznesForum.pl
Autor
Wiadomość
Witam serdecznie!
Czy w ostatnich dniach u kogoś forum się nie ładowało? Czy były jakieś problemy z wejściem na stronę? Dostaliśmy kilka sygnałów, że forum działa wolno, chcemy poznać stan faktyczny. Dziękuję za każdą opinię.
2xtak
Oj, tak
Kiedy to się działo, w jakich godzinach i co się działo jeszcze jakbyście mi opisali. Z moich wstępnych analiz łącze się nam przytyka i trzeba będzie zwiększyć.
Nie prowadzę dziennika niestety ;-) Problem z załadowaniem strony - albo ładowanie trawło ponad 3 minuty i zakończyło się błędem albo od razu wyskakiwał błąd.
Gratuluję :-)
W tak zacnym gronie tez sie wypowiem że miałem problem z logowaniem na forum oststnimi czasy- ale teraz juz jest OK :)
Szkoda że nie nadążam czytać wszystkich postów.... :( ale staram się być na bieżąca :) Pozdrawiam businessman-ów
Serwer nowy już stoi i się dociera, z soboty na niedzielę zrobimy przesiadkę.
Przesiadka dzisiaj, od 24.00. Jakby coś jutro nie działało to dostaniecie email z instrukcjami :)
Juz po przesiadce, jeszcze się odświerzają DNS'y, trwa to zwykle do 24 godzin. Obyło się bez większych kłopotów.
A jednak jakieś kłopoty są. Przynajmniej u mnie. Np o 16:10 widzę część postów z "dzisiaj 22:36" :-) Do tego wyrzuca mi co 4 minuty ponad setkę nieprzeczytanych postów (także z kilku dni wstecz). Coś sie też pomieszało z datami.
Działa ? chyba coś nie tak
Mi w ogóle nie pokazuje postów nieprzeczytanych, a takowe są
Od 19.00 bedzie ok, tak to jest jak się kupuje serwer w innej strefie czasowej.
19:00 minęła i dalej nie działa
Ale co nie działa?
|
|