|
Staniki, majtki po 2 zl |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Witam Wszystkich! Pochodze z krakowa i ostatnio wybralem sie na wycieczke do takiej miejscowosci ktora sie nazywa Kedziezyn- Kozle. Trafilem tam razem z dziewczyna (no bo nie sam ) do sklepu ktory sie nazywal :"Wszystko po 2 zł". Problem w tym ze niebyl to sklep taki jak u nas w ktorym sprzedaja jakie pierdoly tylko z ... bielizna! Wybor byl ogromny od majtek do stanikow i wszystko po 2zl!!!! ( i tob same nowe z metką ). Nie ma u mnie w krakowie takiego sklepu ani hurtowni i tam tez nie chca dac na hurt a u nas mozna na tym zarobic i przynajmniej 100%. Jezeli jest ktos, kto ma dostep do takich towarow na hurt to bardzo prosze o kontakt, moj nr gg 664005, dzieki
ciekawe może ktoś zna namiary bo ja też bym się pisał na to
shadowman mogłeś się spytać skąd ma towar najwyżej by ci odmówiła
Gadalem z takim mezczyznom ktory powiedzial ze biora to z czech po cenach od 1korony do 10 koron, yo jeststrasznie tanio ale nie chcial zdradzic adresu... no chyba ze zaplace:):)
To może zapytaj go jeszcze raz a my zrobimy zrzutke:)))
albo zrzucimy sie na ten kontakt
Sluchajcie duzo sie dowiedzialem jak co zapraszam na gg 664005
takze sie dorzuce
za info takie tematy sa dobre
Talgo mi właśnie o zrzutkę na ten kontakt chodziło:)
pomoge wiem wszystko na ten temat gg 3613408
tak ale jak pisalem na gg do tych co niby maja jakies kontakty to jakos dziwnym trafem jeszcze nikt mi nie odpisal...
Dokladnie. pisalem do tych panow zaden nic nie odpisal a moze ktos inny cos wie ?
Sam mam podobny problem. Prowadzę sklepy z tak zwaną tanią odzieżą w Wielkopolsce, no i jestem ciągle na minusie. Ceny u mnie w sklepie są raczej niskie np. t-shirt damski cena dla klienta to od 10 do 20 zł. Kupuje go ja między 7 a 14 zł. Obroty spadają. Idę na sąsiedni targ i co widzę taki sam towar jak u mnie w sklepie, ale poniżej ceny mojego zakupu, oczywiście dla klienta końcowego. Zastanawiam się skąd biorą ten towar. Może ktoś zna jakieś adresy, miejsca.
kerik4@gmail.com
witam! bardzo duzo ludzi do mnie pisze na gg ale ja nie mam neta poniewaz sie przeprowadzilem na drugi koniec mojego miasta, bede mial nie wiem kiedy napewno nie teraaz wiec wtedy poodpisuje, teraz jestem na chwile kafejce... Tak poza tym to ja zalozylem temat i nie wiedzialem nic do momentu az ktos sie odezwie kto w tym siedzi teraz juz wiem ale nie bede sie tu rozpisywal, obiecuje ze jak zaloza mi neta to odpisze do wszytskich, Wiem ze biora to z czech albo slowacji i wybiore sie niebawem...
ja też mam zamiar wybrać się do Czech dodatkowo słyszałem że warto udać się do Budapesztu. Może pojedziemy razem?
mamy w swej bazie danych adresy do chinskich centr handlowych w Czechach zapraszam na infohandel@onet.eu
|
|