Nike, Reebook, Adidas...
Wymagana przedplata na przedstawiona fakture.
|
Nowe, markowe buty sportowe w pudelkach z USA. |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Nike, Reebook, Adidas...
Wymagana przedplata na przedstawiona fakture.
Witam,
A jakas konkretniejsza oferta ? Moze na mejla - amahab@go2.pl Z gory zaznaczam ze nie jestem osoba jak czesc ludzi z forum, ktora prosi o oferte i na tym sie kontakt zamyka ;) Jezeli nie na mejla, to prosze o cene butow Nike - Air force One, tak w liczbie 5 par, na poczatek ;) Z powazaniem Jacek Niedźwiecki
wiadomość na pw. Prosze o kontakt
Witam, proszę o ofertę cenową na miala wera148@poczta.onet.pl
Szczegoly oferty:
http://www.biznesforum.pl/topics36/nowe ... t15515.htm Prosze o email na marek222 yahoo.com jesli wciaz zainteresowna (y). Prosze sie powolac na to forum.
prosze o info qabra@poczta.onet.pl
Jestem poważnie zainteresowany współpracą.
Proszę o kontakt na pw i więcej informacji np cena zdjęcia itp
witam jestem zainteresowany oferta.
oraz pytanie czy tylko obuwie? dresy polary i itp tez sa mozliwe? moj mail : dealer3@o2.pl
witam. chcialbym oferte na e-mail : cestro@wp.pl
jestem chetny wspolpraca ... narazie tuzin ... pozniej moze i wiecej :) wystawiasz faktury vat?
Ludzie nawet nie wiecie jakiego syfu mozecie sobie narobic sciagajac te buty. To jest zwykla kontrabanda, uda sie albo zatrzymaja na granicy. Dlaczego offerent nie wezmie na siebie wprowadzenia na rynek tego towaru. Nie macie praw do sciagania legalnie obuwia ze znakami towarowymi.
Witam jestem zainteresowany wspolpraca
prosilbym o kontakt emailem ceer123@o2.pl zdjecia i cennik i w jakim czasie jest mozliwa realizacja zalezy mi na czasie pozdro
|
|