Sprzedam cały osprzęt który jest potrzebny do usuwania graffiti i zabezpieczania przed graffiti.
1. Polonez Truck (opony zimowe, 5 osobowy, przedłużony, zbiornik na gaz 110l wchodzi 90l, tankowany tylko na shellu jeśli ma to jakieś znaczenie, przegląd za rok, ubezpieczenie do października) - 2000zł
2. Myjka Karcher 1000DE - spalinowy silnik napędzający pompę oraz spalinowa nagrzewnica - 150 bar woda 100 Celsjusza - wszystko tak pomyślane żeby można było bez kabla prądu elektrycznego poruszać się dookoła budynków. (kompletnie wyposażona) - 6000zł (nówka kosztuje 25000 netto i to chyba w EURO
Technologia AGS - i kontakt do importera technologii
Przejęcie klientów
3. Kilkaset metrów węży na wodę, zbiornik na wodę, prezenter technologii AGS, przeróżne szybko złączki opaski zaciskowe, kije teleskopowe, wałki, pędzle pojemniki, atomizery spryskiwacze, regały, i całe mnóstwo pomocnego sprzętu) 1000zł
4. Domena internetowa antigraffiti.pl wraz ze stroną internetową dobrze wy pozycjonowana na wszystkie frazy typu (usuwanie graffiti, czyszczenie graffiti, antigraffiti, antygraffiti, walka z graffiti, zabezpieczenia graffiti, zabezpieczanie przed graffiti itd) w top 10. Do tego domena antygraffiti.com 1000zł
5. kompresor powietrzny jakieś dobrej firmy 24 l silnk olejowy wiek 6 mcy - 400zł
6. Chemia nie wiem ile tego mam ale pewnie coś za 1000zł
Jak coś mi się przypomni to dorzuce gratis
Sprzedaje z powodów osobistych zależy mi na czasie całość 11500 zależy mi głównie na myjce żeby ją sprzedać jak ktoś będzie zainteresowany kompletem 10000zł