Chciałem przedstawić swoją ofertę, jeśli chcesz zarobić to zacznij sprzedawać moje perfumy!!!
Jeśli tak jak ja kiedyś, szukasz produktu który można kupić taniej a sprzedać drożej (i nie z zyskiem 2 zł) to właśnie go znalazłeś! To nie jest kolejny złoty środek na bezrobocie! to od Ciebie będzie zależało czy coś osiągniesz!
Perfumy są bardzo dobrym towarem na sprzedaż, nie trzeba ich magazynować w specjalnych warunkach, nie potrzeba udzielać na nie gwarancji, jest na nie duży popyt i zawsze będzie! A nawet jeśli kobieta ma ich dużo to i tak jeszcze jedne nie zaszkodzą. I to jest właśnie TO!
Gdy zaczynałem z tymi perfumami liczyłem na dorywczy zarobek wtedy według moich obliczeń miałem zarabiać 500-600zł była to jednak odziwo większa kwota. Po pewnym czasie postanowiłem że może znajdę kogoś kto będzie sprzedawał je dla mnie i to był przełom po 2 tygodniach miałem już 3 ludzi którzy sprzedawali dla mnie ja brałem od nich cenę X a oni sprzedawali za tyle ile wyciągneli.
Niektórym się takie zarobki dorywcze podobały niektórzy odeszli wszak teraz mam 18 sprzedawców i nie ograniczam się tylko do mojego miasta. Na jednej sztuce zarabiam 9,17zł moja stawka dla tych osób jest zaniżona dlatego żeby oni zarobili więcej i chcieli dla mnie pracować.
Teraz możecie łatwo policzyć ile można zarobić, pomyślcie czy sprzedanie jednej sztuki dobrych perfum w buteleczce 50ml w 2 dni to jest problemem?
Liczmy 15 sztuk przez 1 osobę w miesiąc ( a uwierzcie że czasem są dni kiedy jedna osoba sprzedaj 15 sztuk w dzień! ) teraz pomyślcie po raz drugi i zobaczcie ile mogę zarobić 18x15 to 270sztuk w miesiąc czyli 2475,90zł i ja teraz dzięki temu że w stworzenie swojego systemu włożyłem TROCHĘ pracy nie robie praktycznie nic mogę nawet chodzi do normalniej 8 godzinnej pracy i mieć czas aby dbać o ten interes w którym zarabiam o wiele więcej niż te 2500zł złotych.
Teraz od was zależy czy chcecie wejść w ten interes
Wiem że ludzie kompetentni z czasem stworzą swój własny system i będą zarabiać na tym pieniądze może nawet większe niż ja, a co za tym idzę będą brać ode mnie perfumy w cenach hurtowych i w dużej ilość, po prostu nie ograniczam się do jednej formy zysku.
Mogę wysłać pojedyncze sztuki perfum po przelewie na konto 9zł żebyście sprawdzili ich jakość mam też zdjęcia dla was przygotowałem cenę 5,90 i min 150 sztuk.
Perfumy są odpowiednikami oryginalnych zapachów takich jak Hugo Boss, Gabriela Sabatini, Naomi Cambell, Gucci, Dolce Gabana, Opium... itp.
Zainteresowanych proszę o kontakt na e-mail damianlato@o2.pl tak także proszę kierować wszelkie pytania.
Z ludźmi z woj. Mazowieckiego nie będę prowadził interesów ponieważ nie chce robić sobie konkurencji.
Z Poważaniem
Damian Lato