witam
Czy ktoś z was ma może jakieś informacje odnośnie uprawy tego słonecznika ? Czytałem o tej roślinie troche jednak chciałbym poznać zdanie osób którzy uprawiają ją
Pozdrawiam
|
Topinambur uprawa |
Topinambur uprawa
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
witam
Czy ktoś z was ma może jakieś informacje odnośnie uprawy tego słonecznika ? Czytałem o tej roślinie troche jednak chciałbym poznać zdanie osób którzy uprawiają ją Pozdrawiam
niewielu tu masz rolników :( pyzdr
a czemu akurat ta odmiana?
Thomas ale ci odpowiedzieli to są "LUDZIE" a na co ci to a po co,zaraz znajdzie sie wątek,tak abyś nic sie nie dowiedział..............
Też sie tym interesuje,ale kilka stron,które mnie interesowały "zaginęło" Każdy interes w tym kraju ktoś musi prześwietlić. Nie rozumiem pytania"a czemu akurat ta odmiana" Proste bo o to pytam odpowiedz lub nie mieszaj............
Ciekawa ale raczej niszowa w naszym kraju roślina pastewna.
Jeżeli masz zbyt, maszyny, ziemie, i pojęcie ogólnie o rolnictwie. Warto sadzić( bulwy się sadzi, nasiona sieje - dla nie kumatych) jeżeli ma się punkt 1,2 nawet jeśli częściowo,3,4 najbardziej potrzebne, bez 4 to możesz tylko nerwy stracić.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Topinambur uprawa": - Uprawa - Uprawa ziemniaka - Uprawa ziemniaków - Uprawa boczniaków - UPRAWA TRUFLI
• Strona 1 z 1
|
|