Mam zamiar otworzyc tor gokartowy.
Moze ktos prowadzi takowy?
Jaki jest koszt na start?
Jakie zyski?
|
TOR GOKARTOWY |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Mam zamiar otworzyc tor gokartowy.
Moze ktos prowadzi takowy? Jaki jest koszt na start? Jakie zyski?
Ja niestety nie, ale mysle o czyms pokrewnym.. tj wypozyczalni quadow z jakims torem. Interesuje mnie tylko jedno, czy da rade na tym zarobic? Czy znacie kogos kto umie powiedziec cos wiecej na ten temat, bo ma taki byznes?
witam
mieszkam w jednym z wiekszych miast polski. Na terenie jednego z hipermarktow (mocno obleganym przez klientow) powstal wlasnie tor gokartowy. Otworzyla go znana z medów osoba. Wejscie mial z pompą, artykuly w prasie itd. Na poczatku promocje duży szum i zainteresowanie. ALE minelo kilka miesiecy (niecaly rok) zainteresowanie zaczelo widocznie mocno spadac bo tor zostal juz zlikwidowany . Wnioski pozostawiam do samodzielnego wyciągnięcia. pozdrawiam
W malym miescie tor gokartowy istnial takze kilka miesiecy,
teraz tatusiowe z synem/i jezdza do kompleksu (gokart, quad, cross+ piwo) mlodzi gniewni maja w czym sie pokazac, wiec gokart na "wesolo" tylko czasami :) Nie wiem jak to wyglada w wiekszym miescie w Polsce, ale moich stronach widac duze zainteresowanie cross, enduro. Dzieki pasjonatom powstaje profesjonalny tor w super atrakcyjnym miejscu (dluga petla, wawozy,na wzniesieniu z widokiem :) Wiec, jesli masz dostep do gruntu lub przyjazny "ratusz", przemysl moze moglbys zarobic :) Pzdr.
|
|