|
Tor Kartingowy |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam.Mam zamiar otworzyc z kolega w moim miescie tor kartingowy !!! miasto to liczy okolo 33 tys ludzi (powiat ok.60tys) moje pytanie brzmi czy Waszym zdaniem jest sens otwierac takie cos w takim powiecie ? (czyli czy Waszym zdaniem bedzie zysk z tego) drugie pytanie : czy ktos z Was prowadzi w podobnej miescowosci taka dzialalnosc?? zaznaczam ze mamy pare pomyslow jak znalesc klijentow tj.w naszym miejscie sa dwie potzene firmy (znane na cala POLSKE) (a kolejna znana firma jest w naszym powiecie) i mamy zamiar zaproponowac wlascicielom mozliwosc organizowania wyscigow dla swoich pracownikow (powiedzmy w ramach dobrej prac)kolejnym plusem jest to ze w naszym okregu (powiecie) sa 2 male miejscowosci letniskowe !!! zaznaczam ze w naszym powiecie nie ma podobnej dzialalnosci !!! z gory dziekuje za odpowied !!!
tak czyam to na spokojnie i widze ze nie jest to napisane poprawna polszczyzna:) no ale wybaczcie mi bo pisalem to po paru piwkach !!! ale mam nadzieje ze kazdy zrozumial o co mi chodzi !!! bardzo zalezy mi na Waszych opiniach !!!
|
|