Posiadam 150 tys zł oraz 6 ha działki w tym las błoto , piask w parku biebrzanskim w okolicy goniądza oprocz tego mam budynki ktore mozna przerobic na co kolwiek. mam 150 tys zl gotowki,mysle o toru dla quadu .
czekam na odpowiedz
|
Tor quad |
Tor quad
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Posiadam 150 tys zł oraz 6 ha działki w tym las błoto , piask w parku biebrzanskim w okolicy goniądza oprocz tego mam budynki ktore mozna przerobic na co kolwiek. mam 150 tys zl gotowki,mysle o toru dla quadu .
czekam na odpowiedz
pomysł dobry, aczkolwiek konkurencja jest duża.
Pomyśl nad buggiem, czy jak to się zwie, zrób dobry tor
witam.
tak samo myślę o wykorzystaniu mojego placu mam pytania dotyczące stworzenia takiego toru, punkt znajduje się 20 km od warszawy na głównej trasie A2, 3km miasto 40tyś. podejmę współprace Artur 505537328 na forum miasta ludzie narzekają na brak imprez tego typu
quady i do tego moze jeszcze peintball? majac tyle ziemi i do tego jeszcze jakies budynki, mysle ze mialoby to racje bytu. wszystko zalezy od dobrego zagospodarowania terenu i reklamy
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Tor quad": - tor quad - Wynajem QUAD - umowa quad usum - Odśnieżanie Quad + pług - Quad na imprezach - wożenie dzieci
• Strona 1 z 1
|
|