|
Tor quadowy |
Tor quadowy
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
witam, dysponuje okolo 1 hektarem lasu - gorki, bagienka itp. mysle nad otwarciem toru quadowego ewentualnie pozniej czegos zwiazanego z paintballem . Co sadzicie o takim pomysle , dodam ze w mojej okolicy jest tylko 1 taki obiekt i co prawda jego powierzchnia wynosi 34 ha, ale jest dosc drogo. Pozdrawiam
Witam.
U mnie w miescie jest cos takiekiego i bardzo dobrze funkcjonuje :) kilka rezerwacji tygodniowo jest... Tylko oni maja jeszcze jakis park linowy paintball wspinaczke...
witam wszystkich
jestem tu nowy od dawna myslalem nad wlasnym interesem.. ostatnio wpadlem na pomysl otwarcia wlasnego toru quadowego mam wlasna dzialke jest to dzialka rolna chcialbym sie dowiedziec jakie pozwolenia musze miec by otworzyc taki tor z wypozyczaniem quadow?? mieszkam w zatorze kolo dinozatorlandu parku ruchomych dinozaurów wiec przewija sie tu bardzo duza ilosc turystów 2 pytanie to co na takim torze powinno sie znajdowac jakie przeszkody?? i jakie quady proponujecie myslalem na poczatek o 3-4 quadach aaa i mozna by bylo jakas budke z napojami otworzyc i zrobic grill co myslicie o tym pomysle i bardzo prosze doradzcie z gory dziekuje i pozdraiwam
Co do quadów to ja radziłbym unikać chińskich tanich zabawek, bo jazda na nich nie sprawia dużo frajdy i są awaryjne. Prawda jest taka, że quady są drogie.
dobry quad to około 25 tys! pozwolenia-otworzyc działalnosc gospodarcza! teren jest twój to mozesz nawet tam czołgiem jezdzic byle do 22 zebys ciszy nocnej nie zakłucał!
Witam i na wstępie jak sie Wam widzi taki pomysł mam działkę ok 3 hektary i na tej działce che zrobić tor żeby można było pojeździć quadami dla dzieci i dorosłych jak sprawa wygląda odnośnie z pozwoleniami na taka działalność ?
Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|